Setari Cookie-uri

Cu dragostea la control

Doctore, ma doare-n cot!

Draga doctore, am o problema. Nu imi dau seama daca ma imbolnavesc sau daca de abia de acum incolo incep sa ma vindec.

Ma trezesc dimineata intr-un pat care nu-i al meu langa un om care se transforma intr-un strain. Probabil ca e vina mea, nu ma mai tine memoria.

Parca totusi nu asta-i omul de care am indragostit eu. El era altfel, atent si tandru, frumusel de pica si ingrijit ca un bibelou de portelan.

sursa foto: shutterstock.com

Cel de langa mine vine noaptea tarziu. Nu-l mai vad pe lumina decat in diminetile de vara dar cum suntem in toiul iernii, am si uitat ce culoare au ochii lui. Parca nici mirosul nu mai e la fel. Inseamna ca imi pierd eu simtul olfactiv sau mai sare el peste un dus, hai doua?

Sa-ti spun sincer, parca locuiesc in chirie cu un coleg de apartament. Ne ciocnim ocazional prin bucatarie si mai intram unul peste altul in baie. Ne cerem scuze politicos si inchidem usa fara sa facem zgomot. Parca mai an, cand dadeam unul peste altul in baie ne incingeam de stiau toti vecinii de scara cand faceam noi…”dus”. Poate ca boala se agraveaza si incep sa delirez eu.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.