Setari Cookie-uri

La povesti cu mama

Alte vremuri, alte mentalitati. Alte alegeri?

Se spune ca barbatul trebuie sa se uite la mama ta ca sa vada cum vei arata la maturitate... Dar nimeni nu se intreaba daca si alegerile, temperamentul, caracterul se transmit pe cale genetica.

Nu stiu cat de mult ai vorbit tu cu mama ta despre viata ei sentimentala, dar ar trebui sa aveti si discutia aceasta. Chiar daca mami da impresia ca nu vrea sa stii ca a sarutat vreodata alt barbat, cel mai probabil este sa o fi facut-o. Si poate chiar mai mult.

Discutiile cu tematica privata apropie mai mult oamenii, asa ca nu ai niciun motiv sa nu ii pui intrebari mamei, indiferent de varsta ta sau de varsta ei. Iar ea iti va da raspunsurile pe care simte atunci ca ti le poate da. Dar, crede-ma, mai tarziu va mai aborda acest subiect: oricine isi aminteste cu drag de perioada aceea din viata cand nu sunt promise toate mangaierile si toate sarutarile unui singur barbat... pentru totdeauna.

Citește și:

Primul sarut

Cum a fost al tau? In spatele scolii, in recreatia mare sau pe o banca in parc? Sunt sigura ca iti amintesti fiecare detaliu, indiferent cat timp a trecut de atunci.

Primul sarut al mamei mele a fost pe la 15 ani, conform marturisirilor ei – uneori tare mult mi-as dori sa le intalnesc pe prietenele ei de atunci! fac pariu ca ele au alta versiune! – cu un individ... sa il numim Ionel.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.