Setari Cookie-uri

L-am prins cu amanta!

Amanta-i sor-mea!

Cand eram in primii ani ai adolescentei, parintii mei s-au hotarat sa divorteze. Pe atunci nu am inteles cum doi oameni care au trait atat timp impreuna s-au trezit intr-o zi ca nu se mai iubesc.

Mi-am promis atunci ca mie nu o sa mi se intample niciodata asa ceva. Eu nu voi fi niciodata atat de incapatanata ca mama sau autoritara ca tata. Eu o sa-mi intalnesc iubirea adevarata si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti, ca Cenusareasa si Printul. Numai ca Cenusareasa avea si doua surori vitrege.

Eu am una si buna. M-am pricopsit cu ea pe cap cand mama a decis ca e tanara inca si vrea sa-si refaca viata.

sursa foto: shutterstock.com

Noul ei sot era un barbat intre doua varste, linistit ca apa statuta si pasional ca o cizma prafuita. Stiu ca nu e frumos dar cand ai camerele perete in perete, e aproape imposibil sa nu auzi scartaielile patului conjugal al mamei tale si a pseudotatalui. Nimic interesant, pe cuvant. 10 minute de sex politicos o data pe saptamana.

Citește și:

Taticu’ era cantitate neglijabila, usor de ignorant prin casa. Mai greu a fost cu fiica-sa. O derbedoaica frumusica foc-semana cu mama ei- si tare apriga in toate cele ale adolescentei hormonale.

Era mai mica decat mine cu doi ani. Ii mergea mintea brici dar era razgaiata si nesuferita. Avea toane, se pune pe plans daca te uitai mai urat la ea si mintea uneori de inghetau apele. Nu ne intelegeam foarte bine dar am sperat ca o sa-i treaca.

Si asa s-a intamplat. Intr-o seara, cand eram doar noi doua acasa am gasit-o pe dracoaica cu tigara-n botisor! Sa vezi plansete pe ea si priviri de catelus batut! Se jura ca nu fura dar am gasit-o cu tigara-n gura! S-a milogit de mine, a luat-o cu lesin, doar-doar sa n-o parasc tatanelui in drept.

Mi s-a facut mila de ea. La o adica nu a omorat pe nimeni. De atunci, puteai sa juri ca s-a transformat in surioara model. Nu imi mai fura din haine, nu-mi mai folosea rujul si cand voia vreun bigudiu sau cine stie ce alta dracovenie, venea spasita si-mi cerea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.