Setari Cookie-uri

Iubitule, el e actualul meu prieten

Intre doi nu te ploua, dar nici dragoste nu e

Am ajuns la concluzia ca oamenii accepta mai usor un barbat care are o iubita, o amanta si vorba cantecului, o firma particulara. Au romanii chiar si un proverb. Intre doua nu te ploua dar nici bine nu ti-e. Dar intre doi? Nici asa nu-i bine, credeti-ma pe cuvant.

Actualul meu prieten e visul oricarei femei. Rectific. E visul oricarei mame-soacre. A terminat o facultate de economie si –insereaza aici nume pompos cu “international” la sfarsit. Studios, nevoie mare ca se imbufna la cate un 9 cum se imbufneaza copiii cand moare mama lui Bambi.

S-a angajat intr-o multinationala dupa un internship fructuos si o pila de la taica-su si mai fructuoasa. Cand ne-am cunoscut noi, eu pusesem punct unei relatii de 1 an si cateva zile.

Ai meu ne-au facut prezentarile in timpul unui chiolhan in famile. O cumetrie, o taiere de mot, ceva cu multi copii. Isi faceau griji pentru mine ca sufar dupa “derbedeul ala” care m-a parasit fara sa stie ca eu am fugit (in masura in care pot sa alerg pe tocuri) de el mancand pamantul.

Citește și:

Andrei a fost de la inceput un delicat cu manichiura facuta si lacuita de mi-era rusine sa dau mana cu el. Eu imi rod unghiile de cand ma stiu. Cand eram copil, mama radea de mine si imi spunea ca am degetele buzate.

Am iesit intai la un film. L-am rugat sa nu-mi spuna ce film a ales, voiam sa ma surprinda. Trageam nadejde macar de un Tarantino. Cand colo, ma trezesc in fata unor desene animate mai tembele decat filmele cu vampiri vegani.

El chicotea ca si cum ii aratam vreo revista deocheata pe sub banca in clasa a cincea iar eu trageam la aghioase.

Cu toate acestea, prezenta lui imi facea bine. Nu imi dadea emotii sau palpitatii. Era stabil. Constant. Lipsit de imaginatie. Plictisitor. Dar ma simteam in siguranta langa el. S-a dovedit a fi la fel de inocent si cand si-a dat nadragii jos pentru prima oara in fata mea. Pe intuneric. Nici nu am apucat sa-mi dau seama bine ce se intampla ca in 10 minute s-a si dat jos de pe mine, zambind satisfacut si scarbos de dulce.

Citește și:

Mi-a lipit un pupoi pe frunte si zau ca mai avea putin si-mi zicea si saru-mana! Mai bine ar fi sarutat altceva ca sa fim amandoi multumiti. Am presupus ca e emotionat si se intampla si la case mai mari. Dar emotionat a fost de fiecare data.

Eu eram pe post de saltea. De parca scria pe mine: introduceti si impingeti aici. Dupa 10 minute, scuturati si clatiti.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.