Setari Cookie-uri

Am inselat si bine am procedat!

Am inselat si nu am regrete

Nu vreau sa fac apologia amntlacurilor si nici nu sunt, vorba frantuzului, apostolul viciului ca sa ma fac ecoul nenorocirii nobile.

Am inselat si nu am regrete!

Inainte sa dai cu piatra, am dreptul sa ma apar daca este ceva de aparat sau argumentat.
Relatia mea a inceput cu dreptul, asa cum incep toate povestile de dragoste.

Ne-am cunoscut cand eram amandoi student. El la Politehnica si repeta anul II a treia oara, eu eram studenta in anul III la Relatii Internationale si Studii Europene.

Era la moda, avea nume pompos, cursuri usoare la care mergeam cu drag.

Am iesit intai la o cafea, apoi la un film si lucrurile se legau intre noi pe nesimtite.

Nu stralucea el de frumusete dar avea un soi de inocenta copilareasca sau cel putin asa imi placea mie sa cred.

Pe masura ce relatia progresa, el si-a dat la iveala o fata pe care nu o vazusem. La inceput mi se parea dragut ca e gelos si credeam de cele mai multe ori ca e pur si simplu protectiv.

Citește și:

Apoi a inceput sa fie gelos pe prietenele mele (toate erau niste poame, in opinia lui), pe familia mea (profita de sensibilitatea mea emotionala) si pe catelul meu pentru ca ceva, nu am inteles niciodata ce a avut cu bietul animalut.

A inceput sa-mi controleze fiecare aspect al vietii. Cu ce ma imbrac, unde ma duc, cum imi fac unghiile, ce parfum port. Tot ce faceam trebuia sa obtina aprobarea lui.

M-am complacut in situatia asta pentru ca era mai usor decat sa ne certam de fiecare data. Eu cedam si speram mereu ca va fi mai bine cu timpul. Dar lucrurile s-au inrautatit si nici macar nu mi-am dat seama ca m-am transformat complet. Nu mai aveam nici loc de munca si terminasem facultatea.

Pijamalele s-au transformat in uniforma pe care o purtam zi de zi air tocuri nu mai pusesem in picioare de hat! Ce-i drept, nici nu puteam sa ma duc la magazinul de la colt in pantofi si pijamale. Nici el nu lucra iar de scoala ii ardea cum imi arde mie de calugarie. Era mereu cu mana intinsa la maica-sa sau sterpelea ocazional fonduri din portofelul sora-sii.

Citește și:

Cand ti-era lumea mai draga, ma trezeam cu el la usa. Catelul meu il simtea de la intrarea in scara si se punea pe urlat ca la cortegiul funerar. Dimineata venea pana in 10.00 si pleca tarziu dupa miezul noptii, daca pleca.

Nici cafea nu mai aveam voie sa beau. In cel mai bun caz, dimineata beam amandoi un ceai de tei apoi ziua se scurgea cu el invartindu-se dupa mine prin casa in timp ce eu stergeam si frecam, doar-doar o trece mai repede ziua.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.