Setari Cookie-uri

Struto-camila: barbatul care nu insala

Specie pe cale de insuratoare

Toti barbatii buni sunt insurati, toti barbatii frumosi sunt homosexuali. Asa spune o vorba de duh de peste Ocean.

Unde sunt toti barbatii fideli?

Exista, doamnelor. Mai sunt inca barbati fideli, mai sunt. Si tot frumusei si ei (de la Macedonski aproape citire). Doar ca trebuie cautati printre toti barbatii care ne insala, care ne mint sau care ne iubesc scurt pe doi pret de-o noapte apoi nu mai raspund la sms, desi tu plangi atat de des.

Primul pas pentru descoperirea acestei perle atat de rare intre valurile de testosteron este sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala cu fiere. Nici iarna nu-i ca vara, nici pasare ca porcu’ dar nici Gigi nu-i ca Doru. La un moment dat in viata, si tu esti mintita si/sau inselata, dupa caz.

Atunci cand intrebi o femeie cum trebuie sa fie barbatul ideal, printre primele daca nu cumva chiar cea dintai trasatura este fidelitatea.

Citește și:

Sigur ca trebuie sa fie frumos, destept, potent (si financiar daca se poate), sa-ti aduca marea cu sarea, sa scrie poezii frumoase si sa doarma cu poza ta sub perna. Acest barbat nu exista, il declaram nul.

Motivele pentru care barbatii calca stramb sunt la fel de nenumarate ca si scuzele. Ca e ciorba reincalzita, ca-i soarecele plictisit de propria gaura, ca i-a sucit poama mintile, nu e vina lui saracu’, mai c-a fost violat!

sursa foto: shutterstock.com

Poate ca e vorba de tentatia unor craci lungi rastigniti unul spre rasarit, altul spre apus si de cine stie ce activitati neprestate in cuibul conjugal.

Sigur, exista si varianta ca masculii speciei sunt programati sa insele ca sa se impuieze dar imi place sa cred ca am iesit (macar unii) din pestera si nu mai facem sex pe-un ciolan de mamut si o blanita mai groasa de tras langa focul proaspat descoperit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.