Setari Cookie-uri

Poveste bigama: 2 oameni imparteau o viata

Ai crede ca esti singura persoana care iti traieste viata...

Pana unde poate merge toleranta unei femei indragostite? Cat de multe sa ii indure barbatului de langa ea? De ce sa respecte numai unul dintre cei doi soti juramintele facute celuilalt?

Sursa foto: Shutterstock.

Cine sunt eu?

Sunt... nevasta lui, sufletul lui pereche si singura femeie alaturi de care vrea sa isi petreaca viata. Sau cel putin asa imi spunea R. inainte de a-mi pune inelul pe deget.

Imi spunea ca sunt nevasta lui inca dinainte sa ne casatorim. Imi placea, ma facea sa ma simt importanta, protejata, iubita si puternica in acelasi timp.

Ce-i drept, casatoria a venit ca un pas necesar, nu ca o dorinta comuna, insa atat petrecerea din ziua nuntii, cat si „luna de miere” (am fost o saptamana in Italia si am vizitat tot ce era de vizitat) si timpul petrecut de atunci impreuna, in propriul camin aratau destul de asemanatoare cu proiectiile mele ideale.

Citește și:

Discutam mereu despre problemele pe care le aveam sau despre visurile fiecaruia, pana cand ajungeau lucruri comune si le rezolvam impreuna. Am fost la meciuri pentru ca asa a vrut el si am mers in Paris pentru ca asa am vrut eu. Am luat mic dejunuri cu fructe si iaurturi pentru ca asa am vrut eu si am mancat gratare si tot felul de fripturi in weekenduri pentru ca asa a vrut el.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.