Setari Cookie-uri

Timpul sa plec

Mi-am dorit o mare iubire.

„Abia mi-am gasit aici locul si niste brate in care bineinteles ca mi-am facut cuib, si deja trebuie sa-mi iau ramas bun. (LILIANA POPA)”

Stiti replica aceea celebra: „AI GRIJA CE-TI DORESTI!” ?! A naiba de reala, cum e clipa aia in care te trezesti in bratele iubitului tau, ii spui TE IUBESC si el iti raspunde simplu: „Si eu iubesc. Dar pe altcineva!”

Ti-ai smulge parul din cap, te-ai arunca in mare, ti-ai asfixia iubirea, te-ai vinde, ti-ai ucide visele, te-ai sinucide daca nu ai sti ca.... vine o zi cand totul va trece.

Si vor veni altele in locul lor.

Si-atunci te incalti cu papucii aia vechi ai puterii de a mai urca o treapta, chiar daca iti sangereaza picioarele, iti sunt oasele zdrobite si iti curge din sufletul un sange a carui culoare nu se afla in corola.
Mi-am dorit o mare iubire. Una atat de mare, incat sa fie lasata mostenire pe foi de papyrus, scrisa cu cerneala de lacrimi intre pauze de dragoste si lacrimi. De fericire amestecata cu durere surda. Aceea care nu aude oricate aparate performante i-ai cumpara.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Mi-am dorit ceva atat de complicat si de adanc inradacinat, incat sa fie Alfa si Omega-ul iubirii. Al Puterii si al Luptei pentru supravietuire.

Mi-am dorit sa mai iubesc o data, cu pretul celei mai mari suferinte din lume. Si de-a fi sa ma sfasii, sa ma tai in bucati si sa ma tarasc precum un peste pe uscat, cel putin sa mai simt fiorii aceia, dorul nespus, pierderea in nefiresc, preaplinul implinirii din ochii lui.

Am rugat divinitatea sa-mi scoata in cale barbatul in bratele caruia sa ma cuibaresc si sa ma umplu de dragoste, sa ma satur din vorbele lui, sa mi se scada orele de somn si rezultatul sa fie cu plus. Si nimeni sa nu inteleaga cum de mai traiesc. Prin ce miracol supravietuiesc. Si sa mai pot doar arata firav cu degetul spre minunea care ma tine in viata. Adica spre el.

Sa se uite cu totii la el ca un un Isus care mie mi-a luat lepra atingandu-ma doar cu o privire, sa il doreasca toate si numai eu sa il pot avea. Clipa de clipa, centimentru cu centimetru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.