Setari Cookie-uri

P.S: Te iubesc

Intaia si ultima epistola a unei femei catre iubitul ei

Dragul meu iubit,

Au trecut trei zile de la ultima noastra intalnire. Daca se poate numi intalnire faptul ca eu am vrut sa-ti fac o vizita supriza si te-am gasit ocupat. Probabil ca invatai la anatomie, ceva despre studiul organelor genitale la alte femei. Sau poate ai descoperit tu o noua metode de resuscitare si ii faceai fetei respratie gura la gaura! Ma rog, ceva tot trebuie sa se lipeasca de tine daca faci a doua oara anul trei la medicina.

Te-am asteptat sa vii in viata mea ca pe Fat-Frumos calare pe cal alb. A fost buna si Dacia ta chiar daca nu ma lasai sa o conduc. In cei trei ani cat am fost impreuna trebuia sa iti dai seama ca stiu si eu cum se apuca schimbatorul, micule Titi Aur care te crezi tu. Esti singurul om pe care il cunosc sa aiba nevoie de credit la banca sa-si plateasca amenzile.

Ti-am suportat toate hachitele de om neinteles de societate, cel dintai hipster de pe scara blocului. Nu te-am intrebat nimic nici macar atunci cand mi-ai zis ca ai nevoie de o “pauza” ca sa te regasesti. Stiu ca pe drumul regasirii spirituale ai gasit-o si pe farfuza aia roscata de la scara vecina dar fiecare cu metodele lui!

Citește și:

sursa foto: shutterstock

Intotdeauna mi-au placut parintii tai. Oameni simpli, din topor. Pardon, din popor! In special imi placea de maica-ta. Stiu ca adorai mancarea facuta de ea si ma indopai si pe mine ca pe-o gasca. Norocul meu ca am ficatul tare! Pana la ea, nu auzisem in veci de ciorba de perisoare cu scortisoara. Sau ce-o fi pus maica-ta la fiert in oala, nu puteam sa identific mereu ce mancam.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.