Setari Cookie-uri

Dragoste pierduta: Barbatul care nu a fost sa fie!

Toti facem greseli dar pentru unele, platim toata viata

Stiu ca l-am pierdut dar in apararea mea, eram prea cruda atunci ca sa inteleg dragostea in plinatatea ei complicata. Am fugit si nu m-am uitat inapoi dar imaginea lui o sa ma bantuie toata viata.

Cred ca cele mai frumoase povesti de dragoste sunt acelea care merg mana in mana cu suferinta. Ca si cum pentru fiecare lucru bun trebuie sa platim indoit, ca sa nu ne uitam locul.

Atunci cand l-am cunoscut pe el, abia faceam primii mei pasi in viata de adult. M-am indragostit rapid, nici nu am stiut ce se intampla cu mine. Si-ti vine sa razi in barba de oameni cand iti spun de iubiri la prima vedere!

Dar asa a fost. Colpo di fulmine, cum ii spun italienii. Dragostea a cazut peste mine ca un fulger peste copac. M-a ars si m-a smuls din radacini dar am inca vlastare verzi.

E mai mare decat mine cu cativa ani buni, vreo 8 mai exact. Era barbat in toata firea. Isi construise o casa cu mainile si munca lui, avea o cariera solida, o inteligenta cu mult peste medie si privire crunta care facea sa bata multe inimi.

Citește și:

sursa foto shutterstock cearta in cuplu

Eu abia iesisem de pe bancile liceului si cea mai mare realizare a mea a fost faptul ca am intrat la facultate. Eram atat de fericita incat imi venea sa le spun tuturor: Buna, ma cheama Andreea si sunt anul I la facultate. Asta era titlul meu de onoare.

Apropierea dintre noi a fost fireasca si naturala desi uneori ma simteam ca insectele atrase de parfumul florilor carnivore. Petreceam ore in sir cu el si vorbeam despre ce vrei si ce nu vrei. Era pasionat de politica, de istorie, de muzica, era o enciclopedie pe doua picioare.

Simteam ca si el se indragosteste de mine dar parea ca face tot ce ii sta in putere ca sa se impotriveasca. A fost primul meu iubit. Tandru, atent, grijuliu. Ma simteam ca un pahar de vin bun, savurat pe indelete. Niciodata, cu nimeni, nu a mai fost asa. Nu aveam cum sa ma mai multumesc cu partide de sex la repezeala cand eu cunoscusem dragostea profunda.

Citește și:

Nu o sa uit in veci cum s-a ridicat de langa mine din pat in acea prima noapte, si-a aprins o tigara si s-a dus la geam. Trupul lui gol arata perfect, in mintea mea de indragostita. Era Adonis al meu, blond-cenusiu, cu brate sculptate care ma tineau atat de delicat la pieptul lui dar care ar fi putut sa ma zdrobeasca intr-o clipa. Ma simteam in siguranta langa el. Era un munte de om. Avea o statura impunatoare si un spirit viu, bogat dar razvratit profund.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.