Setari Cookie-uri

M-am saturat de barbati! Adio, penis crud, de azi sunt lesbiana!

Femeile si barbatii sunt doua specii diferite

Dragi barbati, stimati galanti!

Va poftesc foarte cordial sa va mai duceti la dracu’! Mi-a ajuns si sunt satula pana peste poate. S-avem pardon ca va bag pe toti intr-o singura oala. Pana acum, v-am luat apararea feroce, ca Azor in lant cand vede pisica vecinului la troaca lui de mancare. Dar cu voi nu o scoate omul la capat!

Cand am fost prea buna, de ce am fost atat de buna? Cand am scos coltii, sunt rea, rece si razbunatoare! Daca am fost fidela, am fost plictisitoare! Cand am inselat, am fost cur…ptiu, drace! Cum o dai, nu e bine! Mai bine e s-o iei, zic.

Sa nu ma credeti nebuna pentru ca nu sunt, zau. Toate cele mi se trag de la un barbat pe care, de ce sa mint, l-am iubit ca pe ochii din cap.

Daca ma intrebi acum, drept sa-ti spun, nu mai stiu de ce. Era baiat sarac, dintr-o familie obisnuita. Maica-sa era camerista la un hotel iar taica-su era pensionat pe caz de boala. El de meserie era trantor. Abia a iesit de pe bancile facultati si era saracu’ surmenat de focul examenelor ca-s grele grilele si dau grimase-n in facultati particulare. Versuri albe, bis!

Citește și:

Eu am muncit pe branci de cand ma stiu si am reusit sa-mi pun niste bani deoparte dar nu-i puteam face toate nazurile printisorului.

Imi aduc aminte in mod special de cadoul pe care i l-am facut de ziua lui. Pe lumea asta, exista un anume parfum de barbati care ma topeste de pe picioare, ma ia cu lesin, ma stopesti cu apa, lesin iar, imi revin si imi arde de imperechere. Sa-i zicem parfumul de la Golce si Banana.

In alta ordine de idei, nu-i chiar ieftin ca braga. Ma prezentarisesc dar cu cadoul in dinti la printisor si ceva ganduri murdare ca bonus (aveam si-o esarfa la gat, poate se lasa legat).

Desface el ambalajul cu mana fleasca de emotie si-n loc de pupoi sexy si “multumesc, iubita mea, marite-te cu mine”, il vad ca stramba din nas si-l zvarle a lehamite pe birou. Mai, zice gandul meu sfios, stai sa vezi ca-i contrafacut! Ei, as! Mi-a spus nemultumit ca lui nu-i plac astea de la Golce&Banana si mai bine ii dadeam banii lui ca-si lua el parfum din Obor si-i ramanea si de-o bere cu baietii!

Citește și:

foto shutterstock tanara isi loveste iubitul cu o placinta

Am tacut si-am inghitit in sec, n-am mai zis nimic altceva dar pe cuvant de pionier ca a fost ultimul lucru pe care l-am inghitit in seara aia, daca intelegeti unde bat.

Si am dus-o tot asa inca un numar de luni iar el de munca nu-si gasea. Ba ca-i greu, ba ca-i pute, ba ca sunt posturile blocate!

Peste tot, dar absolut peste tot unde ne duceam, printisorul comanda si Mandea platea!
In cele din urma, bag eu de seama ca-i miroase a fusta straina! Pana sa ma dezmeticesc eu si sa-l iau la bani marunti (ca la d-aia mai mari m-a luat el pe mine), printisorul ma anunta ca pana aici am platit, jos cucoana c-am ajuns la capat.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.