Setari Cookie-uri

Ratusca cea urata si personalitatea frumoasa: cursa pana la altar

Manifest pentru eliberarea ratustei constranse si a femeii nemaritate

Citeam zilele trecute un articol despre un studiu care isi propunea sa afle cum arata femeia perfecta pentru barbatii romani. Portretul unei astfel de doamne are dimensiuni considerabile.

Pentru a fi elegibila la statutul de nevasta, femeia trebuia sa fie frumoasa, inteligenta, gospodina, amuzanta, sensibila, cu o personalitate placuta. Nota bene: nicaieri in studiu nu se spune daca barbatii s-ar dori o femeie independenta, cu o cariera infloritoare.

Acum sa facem lumina: care ar fi motivul pentru care o femeie desteapta, frumoasa, gospodina si toate cele insirate mai sus s-ar multumi cu barbatul de statura medie, cu salariu mediu, inteligenta medie, chelie medie spre proeminenta si burta de nestavilit?

foto shutterstock femeie taie o ceapa

Chipurile, femeile au standarde prea ridicate si vor de la un barbat romantism, sex salbatic, cont doldora si unghii curate. Unde mai pui respect, intelegere si distribuirea sarcinilor din gospodarie in mod egal?
Pasamite nici `mnealor domnii patriei nu se lasa mai prejos.

Citește și:

O astfel de insiruire de calitati valorifica o femeie doar prin prisma lucrurilor pe care stie sa le faca pentru si in slujba unui barbat, nu pentru ceea ce este ea ca individ autonom si rational.

Potrivit studiului publicat de 9AM, cercetatorii au constatat ca pentru barbatii de pana in 26 de ani, aspectul fizic este mult mai important decat orice altceva. Prin urmare, atat timp cat esti buna pentru a juca rolul de bibelou de portelan, esti buna de nevasta.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.