Setari Cookie-uri

Sindromul Scarlett O'Hara: Ma indragostesc de barbati pe care nu-i pot avea

Pe aripile vantului, din nebunia iubirii

Una dintre cartile mele de suflet a fost si este Pe aripile vantului. Am citit-o pana i-am tocit paginile si i-am rupt cotorul iar filmul l-am vazut de atatea ori incat recit replicile din el cu ochii inchisi.

Cartea mi-a picat in maini cand eram inca destul de mica si mi-a fost greu sa inteleg la inceput cum de jelea Scarlett, frumoasa frumoaselor, dupa Ashley atunci cand il putea avea pe Rhett. In definitiv, ea si blondutul de la 12 Stejari nu aveau nimic in comun.

Erau atat de diferiti incat si-ar fi facut reciproc viata un calvar. Asta a durat pana cand au inceput sa-mi mijeasca si mie cornitele de duduie si sa-mi miroasa a flacai.

Am prins obiceiul sa ma indragostesc doar de barbati complet nepotriviti pentru mine sau care erau complet inaccesibili.

cuplu pe fundal alb
foto shutterstock

Cu unii dintre ei nu aveam nimic in comun dar ambitia ma macina pe interior ca un vierme si nu puteam sa accept o infrangere cu niciun chip, cu atat mai putin pe plan sentimental.

Citește și:

Prima mea mare iubire a fost un barbat atat de claustrat emotional incat nu puteai sa ajungi la inima lui nici cu un GPS. Cu cat se indeparta el mai mult de mine, cu atat incercam eu sa ajung mai aproape de el. Nu vorbea niciodata despre ce il macina, se inchidea in el si nu stiam nimic de viata lui cu zilele.

Daca ar fi facut vreun accident, eu as fi aflat din ziare ca altfel nu era chip. Oricat de exagerat suna, cruntul adevar nu e prea aproape. La o adica, am aflat ca ne-am despartit de la radio.

Avea pe atunci o emisiune de seara la un radio de nisa, cu foarte putini ascultatori. Desi eram obisnuita sa nu stiu nimic de el cateva zile la rand, nu s-a intamplat niciodata sa se evapore in ceata timp de o saptamana. M-am dat de ceasul mortilor (si pe el de-ai muma-sii) si mi-am inchipuit cele mai crunte scenarii.

O fi crapat pe marginea drumului, i-a luat casa foc, a facut vreun atac de cord. Dau drumul duminica seara la radio atunci cand stiam ca trebuie sa inceapa (ceapa mamii lui!) emisiunea pe care o modera. Il aud razand in hohote, povestind celor aproape 2 ascultatori ai lui cum s-a distrat el la munte si ce de agatamente i-au iesit.

Citește și:

Colegul lui de platou il intreaba naiv daca prietena lui stie ce face in timpul liber. Badita el meu, senin, ii spune ca nu mai are prietena si trebuia sa il consoleze cineva. Bine ca mi-a zis si mie! A fost cel mai umilitor moment din viata mea, desprins din bancurile cu prosti dar mai ales proaste.

Citeste mai multe povesti de dragoste pe Kudika.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.