Setari Cookie-uri

Declaratie de dragoste via FACEBOOK

Ne-a atras atentia pe Facebook o fotografie cu o masina pe care era scris din biletele 'La multi ani'. Ni s-a parut simpatic gestul si asa ca am intrebat-o pe autoarea fotografiei, care este povestea masinii stampliata cu zeci de inimioare.

Sursa: Garbo.ro

Iata ce am aflat:

„Am trecut pe langa aceasta masina intr-o seara si m-am oprit sa o pozez si sa vorbesc doua minute cu fata care lipea de zor biletele pe ea. Mi-a povestit ca iubitul ei isi aniverseaza ziua de nastere si ca vrea sa-i faca o surpriza... i-a scris pe aceste biletele mesaje de dragoste si versuri din cantecele lui preferate si i le-a lipit pe toata masina.

Era foarte entuziasmata de ceea ce facea, a stat frumos la pozat si chiar mi-a cerut parerea daca nu cumva parbrizul este prea aglomerat de biletele si nu o sa se vada si mesajul de LA MULTI ANI.... Sunt tare curioasa ce reactie a avut iubitul ei cand si-a vazut masina...”, ne-a povestit Mihaela.

Cum ti se pare gestul fetei care i-a spus „La multi ani”, iubitului ei, in felul acesta? Te-ar bucura o asemenea declaratie de dragoste?

Credit foto: Mihaela

Citește și:

Foto prima pagina: buton like, Shutterstock

Iti recomandam si: Scrisoarea de dragoste a unui barbat catre sufletul sau pereche

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.