Setari Cookie-uri

Prietenia dintre femei si barbati, intre mit si gluma proasta

Stiu ca am pierdut un prieten dar...

In ciuda tuturor opiniilor contrare, mult timp am crezut ca poate exista prietenie intre o femeie si un barbat, chiar si atunci cand cei doi sunt tineri si fara obligatii. Ca hormonii sunt vax, ca instinctele de imperechere sunt vanare de vant si ca astea nu au cum sa afecteze doi oameni rationali de sexe opuse. Viata mi-a demontat aceasta teorie apoi m-a trimis la colt si mi-a aratat ca sunt cea mai fraiera din curtea scolii.

Eu si bunul meu amic Daniel am crescut impreuna. Stateam in acelasi bloc, eu la 4, el la 7. Plecam amandoi la scoala, ne faceam temele impreuna si bateam frateste mingea in spatele blocului.

Prin clasa a 8a, lucrurile au inceput sa se schimbe. Nu ma mai baga in seama, isi facuse alti prieteni iar atunci cand intamplator vorbea cu mine, era foarte rautacios. Singura data cand a fost dragut l-am prins cu tigara in parcul de langa scoala si m-a rugat sa nu il parasc. In ziua aceea, ne-am intors amandoi acasa, ne-am facut temele, am mancat, era ca si cum nu se schimbse nimic.

Citește și:

prietenie

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.