Setari Cookie-uri

Confesiune: Sa fii cel care iubeste mai mult intr-o relatie…

Fiecare dintre noi are un scop in viata. Pentru mine, este sa iubesc asa cum am fost iubita. Inseamna sa dau dragostea abundenta pe care am primit-o ca si copil celor care nu au fost atat de norocosi ca mine. John este unul dintre cei pe care am fost menita sa ii iubesc.

Nicole Mormann a publicat pe thoughtcatalog.com o confesiune emotionanta, marturisindu-si sentimentele de dragoste, dar si ce inseamna pentru ea sa fie cea care iubeste mai mult decat celalalt intr-o relatie de dragoste. Cum vi se parea confesiunea lui Nicole? Este normal ca unul sa iubeasca mai mult si unul mai putin intr-o relatie? Sau iubim in egala masura, insa poate ca unul stie mai mult si mai bine decat celalalt sa isi exprime si sa daruiasca dragoste?

Este OK sa fii persoana care iubeste mai mult intr-o relatie

confesiune via thoughtcatalog.com

"Pentru o vreme, ma deranja gandul ca, indiferent de cel cu care as fi fost sau indiferent de cat de mult ma iubea acesta, eu eram intotdeauna persoana din relatie care iubea mai mult. Ca femeie tanara, am fost invatata sa cred ca cele mai bune relatii sunt cele in care barbatii le iubesc pe femei mai mult, cele in care ei se lupta mai mult ca sa le tina fericite decat sa le tina in preajma. Cu varsta insa, a venit si constientizarea faptului ca nu o sa fiu niciodata una din acele femei. Eu o sa fiu cea care se lupta mai tare, eu o sa fiu cea care rade mai zgomotos, eu o sa fiu cea care zambeste mai larg, eu o sa fiu cea care iubeste mai mult. Insa acum stiu ca este ok sa fiu acea persoana. Este ok sa iubesti mai mult.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Cuplu fericit, Shutterstock

Cand am inceput prima oara sa ma intalnesc cu partenerul meu de viata actual - John, m-am gandit “Asta este. Acest tip va fi exceptia tuturor circumstantelor mele de pana acum”. Incepand cu a doua saptamana, a inceput deja sa spuna lucruri precum “esti un inger”, “nu pot sa cred ca m-ai ales pe mine”... Obisnuiam sa ne dam mesaje pe telefon toata ziua si sa vorbim pe skype toata noaptea. M-a speriat putin sa vad pe cineva facand lucruri pentru mine pe care in mod normal le-as face eu pentru el, insa mi-a placut. Am vrut ca el sa fie exceptia. Am vrut ca el sa fie cel care iubea mai mult.

Apoi, pe masura ce timpul trecea, am ajuns sa recunosc ca am devenit persoana care iubea cel mai mult in relatia noastra. Faceam unele lucruri pentru el. Conduceam cu masina pana la casa lui care era la 30 de minute departare de dormitorul meu doar ca sa ii las un cos cu medicamente, gustari si vitamine fortifiante atunci cand era bolnav. Stateam treaza toata noaptea doar ca sa ii ascult problemele. Eu eram cea care dadea prima dimineata mesaj cu “buna dimineata”. Faceam toate aceste lucruri nu doar fiindca il iubeam, insa pentru prima oara era ok pentru mine sa fac aceste lucruri pentru cineva; si pentru prima oara, am realizat ca era ok sa fiu fata care iubea mai mult decat baiatul.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

SURSA: http://thoughtcatalog.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.