Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au incercat sa faca sex

Sexul este mereu surprinzator, dar la asta cu siguranta nu te asteptai!

Sexul nu mai este de mult un subiect tabu, iar sexul clasic este depasit de multe alte inovatii in acest sens. De la fantezii sexuale dintre cele mai ciudate, la locuri inedite, schimb de roluri, jucarii inovatoare si multe alte chestiuni interesante legate de acest subiect.

Unii dintre noi s-au gandit sa incerce ceva cu totul nou pentru ca probabil epuizasera toate lucrurile acceptate ca fiind in limitele normalului, si s-au gandit sa intretina relatii sexuale cu diferite obiecte la care niciodata nu m-as fi gandit in acest sens. Iata cateva exemple care iti vor arata ca atat de comunele catuse si vibratoare sunt deja istorie.

foto: femeie sexy, Shutterstock

1. Cosul de rufe

O doamna, a preferat cosul de rufe in loc de pasiunea oferita de catre sotul ei. S-a gandit ca ar avea nevoie de ceva nou si nu vroia sa isi puna sotul in postura de barbat inselat cu un alt barbat, alegand o variant mai usor de acceptat din punctual ei de vedere.

Citește și:

2. Sistem audio

Si nu este o intamplare pentru ca femeia care face asta are o relatie de lunga durata cu sistemul ei audio cu care intretine relatii sexuale de doua ori pe zi. Se pare totusi ca are probleme atunci cand vine vorba de socializare. Ma intreb, oare de ce?

3. Semn de circulatie

Sexul in public a fost intotdeuna considerat ca fiind unul dintre cele mai incitante momente pline de adrenalia; dar ce putem spune despre sexul in aer liber, unul dintre parteneri fiind un semn de ciculatie?

4. O ambulanta

Probabil ca atunci cand ramai fara idei si vrei cu disperare sa iti condimentezi un pic viata sexuala apelezi la astfel de idei cel putin creative.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.