Setari Cookie-uri

Zgarcenia pazeste burlacia: Parasita la altar

Ia-ti, mireasa, ziua buna de la ginere si nunta!

Daca ma uit in jurul meu, speranta mea la maritis ar trebui sa creasca proportional cu presiunea pe care o pun matusile si bunicile din neam pe umerii mei. Eu cred totusi, ca treaba asta cu casnicia cere niste talente aparte. Unii oameni stiu sa picteze, altii sa cante. Altii sunt soferi extraordinari si altii se pricep cel mai bine la trait in doi. Altminteri, intre relatii, viata lor se duce de rapa.

ginere si mireasa

foto shutterstock ginere si mireasa

Eu nu am niciunul dintre aceste talente. In schimb, am un detector interior care functioneaza nemaipomenit la descoperit barbatii cu intentii negre, motiv pentru care ma urasc toate prietenele mele dar in special iubitii lor.

Sa nu credeti ca functioneaza la mine si m-a scapat de niste nemernici. Da” de unde! Cand mi se pune pata pe vreun golanas cu maini frumoase, par zburlit si ochi ageri, alarma mea de nenorociti ramane fara baterii. Dar nu despre mine e vorba ci despre Cornelia, una dintre femeile din viata mea care m-au parasit pentru barbatii din vietile lor si mai ales, din cauza intuitiei mele.

Citește și:

Cornelia si Cristian traiau o poveste de dragoste ca in filmele americane. S-au cunoscut cand ea avea 15 ani si era virgina iar el avea vreo 24 si era negustor cinstit. Cornelia l-a dus de nas vreo 3 ani pana cand i s-a albastrit astuia si fata, nu doar bijuteriile de familie.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.