Setari Cookie-uri

Povesti adevarate si incredibile despre sex

Legende urbane si mituri despre sex demontate

Sexul este un subiect nu doar tabu, uneori, dar genereaza o sumedenie de legende urbane, unele de tot rasul, altele infricosatoare sau scoase direct din filmele SF. O parte dintre acestea sunt cat se poate de departe de realitate, in timp ce altele sunt incredibile, dar perfect adevarate.

1. Penis captivus e o realitate

Probabil ca este cel mai negru scenariu al oricarui cuplu care face sex insa acest lucru se intampla mai des decat credeti. Pe scurt, penis captivus insemna ca in timpul actului sexual, penisul ramane prins in vagin si este extrem de dureros. Acest lucru este provocat de contractii foarte puternice. Originea acestora este fie un orgasm foarte intens, fie o sperietura zdravana.

Circulatia sangelui in organul masculin este oprita si astfel, penisul se afla permanent in stare de erectie. De cele mai multe ori, muschii pelvieni ai femeii se relaxeaza de la sine iar partenerul ei se poate retrage.

Citește și:

Exista totusi cazuri in care acest lucru nu se intampla, in special in cazul unui contact sexual anal. In aceste situatii, este absolut necesar un drum pana la camera de garda pentru a primi tratamentul si ingrijirile adecvate.

Penis captivus a fost sursa a numeroase povesti de-a lungul timpului si pana la explicatia stiintifica, oamenii credeau ca aceasta este pedeapsa divina pentru cuplurile care faceau sex in afara casatoriei sau in momente ale anului nepermise de diverse religii sau credinte.

foto shutterstock cuplu erotic

2. O femeie fara vagin a ramas insarcinata de la sex oral

Aceasta propozitie pare imposibila din punct de vedere stiintific insa este un caz cat se poate de real. In 1988, o fata de 15 ani din Lesotho a ajuns la spital cu toate simptomele unei femei intrate in travaliu. Spre marele soc al medicilor, atunci cand au examinat-o, au constatat ca nu avea vagin.

Citește și:

Aceasta conditie poarta numele sindromul Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser sau agenezia mulleriana si se manifesta prin absenta uterului, a trompelor uterine si/sau a portiunii superioare a vaginului. Chiar si asa, femeile cu acest sindrom prezinta trasaturi sexuale secundare, ca aparitia parului pubian sau cresterea sanilor. In acelasi timp, ele pot avea si ovulatie, insa nu au menstruatie. Astfel, o sarcina devine posibila.

Cazul fetei din Lesotho este cu atat mai ciudat cu cat adolescenta agenezie vaginala completa si actul sexual normal era imposibil. Totusi, ea avea un uter suficient de format incat sa duca o sarcina pana la capat. Si totusi, cum a ramas insarcinata?

In momentul in care a fost internata, in dosarul ei, medicii au descoperit ca fata fusese internata in spital in urma cu 9 luni cu plagi injunghiate in abdomen. In acea seara, fostul ei iubit a surpins-o cu un alt barbat, in timp ce ea ii facea sex oral. De furie, acesta a injunghiat-o in abdomen.

Citește și:

Sperma celuilalt barbat, fiind ingerata de doar cateva secunde nu a avut timp sa se dizolve in acidul din stomac si s-a prelins prin gaurile facute de cutit pana la ovul. Astfel, a aparut cea mai putin probabila sarcina din lume.

3. Cea mai ciudata jucarie sexuala din lume

Atunci cand vine vorba despre sex, oamenii au o imaginatie bogata. De aceea, atunci cand nu au la indemana un partener sau resursele necesare pentru autostimulare, improvizeaza. Asa s-a intamplat si in 1990, intr-un caz inregistrat in Jurnalul American de Medicina Legala si Patologie.

O femeie in varsta de 29 de ani s-a prezentat la o clinica sepcializata in avorturi. Ea credea ca este gravida pentru ca nu mai avea menstruatie si dorea sa scape de sarcina neprogramata. Atunci cand a fost consultata, medicul a descoperit in vaginul ei o bucata de tesut in forma cilindrica. Acesta a fost indepartat si zona curatata fara complicatii sau sangerari pentru ca nu exista niciun fat.

Citește și:

Tesutul scos din vaginul femeii avea 7 centimetri lungime si 3 centimetri diametru. Acesta a fost examinat iar doctorii au descoperit ca este o formatiune musculara care prezenta papile gustative iar bacteriile descoperite pe aceasta indicau o alimentatie ierbivora. Ierbivora, nu vegetariana. Pe scurt, femeia s-a masturbat cu o limba de caprioara pe care a pierdut-o in vagin.

4. Concursul de facut copii

Aceasta pare o idee desprinsa dintr-un film distopic insa povestea este cat se poate de reala. Charles Vance Millar a fost un burlac incredibil de bogat care traia in Toronto in perioada interbelica. El era recunoscut nu doar pentru averea sa ci si pentru farsele pe care le facea.

Astfel, in testamentul sau, el a declarat ca va da o parte considerabila din bunurile si banii sai acelei femei care va naste cei mai multi copii intr-o perioada de 10 ani. El a murit in acelasi an, adica in 1926 insa dorinta lui a fost respectata.

Citește și:

In 1936, 4 femei au primit cate 125 000 dolari, o suma colosala si de neinchipuit in acea perioada. Fiecare dintre cele 4 concurente a nascut 9 bebelusi. Pe langa ele, alte doua au declarat ca au nascut 10 copii din 1926 pana in 1936 insa au fost eliminate din competitie pentru ca nu intruneau alte cerinte legale lasate de Millar in document. Chiar si asa, ele au fost consolate cu cate 12 500 de dolari.

foto prima pagina shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.