Setari Cookie-uri

Infidelitatea a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat

Scrisoare deschisa catre domnia sa, magarul care m-a inselat

Dragul meu,

Vorba vine drag, pentru ca nu-mi mai esti drag de cand am deschis bine ochii si mi-am dat seama cam pe unde au loc sedintele, intalnirile cu baietii, orele de sala, urgenta medicala a verisoarei de gradul 20 si permanentul bunicii tale, si toate celelalte scuze pe care mi le-ai servit: in patul unei oarecare doamne.

Infidelitatea doare, domnule! Si iti spun inca domnule chiar daca bocancii mei de munte merita mai mult acest apelativ decat tine. Si in egala masura doare faptul ca nici nu te-ai mai obosit sa te ascunzi, sa faci vreun efort. La o adica, eu sunt suficient de proasta incat sa nu ma prind nici daca ma inseli cu mine de mana, lucru pe care de altfel l-ai facut fara jena.

Asa cum iti spuneam, infidelitatea doare. Dor anii pierduti langa tine, doare gandul ca toate lucrurile pe care le faceam impreuna si pe care le credeam speciale, tu le faceai si cu altcineva. Trebuie sa recunosti ca te-am invatat bine. Din pacate, au profitat si altele de lectiile mele.

Citește și:

M-au durut mesajele pe care le-am gasit si fiecare minciuna in parte pe care mi-ai spus-o, desi durerea asta a venit mai tarziu, cand am inceput sa deschid ochii. Dar cel mai tare m-a durut ipocrizia ta. Si prostia mea, trebuie sa recunosc. Mi-a venit sa ma trag singura de par cand mi-am dat seama ce spuneai tu de fapt atunci cand vorbeam noi la inceput de infidelitate. Cum era, scumpule? Nimeni nu merita sa afle ca a fost inselat. Sa afle, nicidecum sa nu fie inselat.

foto shutterstock barbat infidel

Iti aduci aminte de ziua in care ne-am despartit prima data? Pentru ca eu imi aduc aminte perfect jelania ta demna de Jose Armando. Mi-ai spus ca viata ta e complicata, ca ai probleme, ca nu vrei sa te vad asa, ca trebuie sa te ridici singur, ca eu sunt o femeie minunata pentru ca vreau sa raman langa tine dar tu nu poti sa ma lasi sa ma sacrific asa. Inaltator si demn din partea ta, daca ar fi fost adevarat, dar era mai cinstit sa imi spui ca nu iti arde de o relatie stabila.

Citește și:

Oarba am fost eu de la inceput, stiu asta, dar asa se intampla, dragule, atunci cand iubesti. Tu nu ai de unde sa stii, chiar daca mi-ai zis asta de o mie de ori, dar iti spun eu. Atunci cand iubesti, ignori constient defectele si minciunile dezlanate ale persoanei de langa tine doar pentru ca nu poti sa crezi ca un om in aparenta minunat poate sa fie, de fapt, atat de marsav.

Dar iti multumesc din suflet ca m-ai inselat. Iti multumesc pentru ca ti-ai dat nadragii jos si ai tavalit-o pe cealalta care, cel mai probabil e la fel de oarba si de indragostita cum am fost eu. De asta nu o judec. Sunt sigura ca te iubeste, desi nu meriti. Altfel nu te-ar fi acceptat in patul ei, stiind ca tu ai deja o relatie.

Probabil ca i-ai spus ca sunt o scorpie, ca esti un nefericit si o victima si singura care il poate salva e ea.
Sper doar ca ea sa se salveze la timp si sa te vada asa cum esti: un barbat las, fara coloana vertebrala, fara curajul de a-si asuma responsabilitatea actiunilor tale. I-ai spus si ei tot ce imi spuneai mie? I-ai vorbit si ei despre dragoste si casatorie, asa cum imi vorbeai mie? I-ai spus ca iti doresti o familie si ca abia astepti sa ma vezi insarcinata cu copilul tau? Sau, ma rog, sa o vezi pe ea insarcinata cu copilul tau.

Citește și:

Iti multumesc din suflet ca ai iesit din viata mea exact asa cum meritai: pe usa din spate si cu coada intre picioare, inca mahmur dupa o noapte de betie. Posibil sa fie si o noapte de sex cu cealalta dar nu mai conteaza, eu m-am spalat pe maini de tine. Si la propriu, si la figurat ca cine stie pe unde ai mai umblat.

Iti multumesc din suflet ca mi-am adus aminte cine sunt in momentul in care ai plecat. Mi-am amintit ca nu te-am avut mereu in viata mea, chiar daca era uneori placut. Nu ma ajutai tu la prea multe, dar pentru ca stiai sa te izmenesti si sa minti frumos, erai bun pe post de majoreta. M-am redescoperit pe mine, incetul cu incetul, dupa ce m-ai inselat.

Mi-am reluat pasiunile, am inceput sa bat iar muntii –tu erai prea lenes ca sa iti misti fizicul din oras – mi-am regasit prietenii si mi-am facut unii noi.

Si mai sper din suflet, chiar daca e meschin, sa te doara ca mi-am gasit dragostea. Dragostea adevarata, dragule, nu una de carton. Nu una care te orbeste cu minciuni. Am gasit un barbat pe care il vad asa cum e, cu bune si cu rele. Un barbat care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume si care prefera un adevar crud si rece in locul unei povesti bine fabricate.

Citește și:

E un barbat care ma iubeste, la randul lui, asa cum sunt si cu care pot sa rad cu gura pana la urechi de toate prostiile pe care le-am facut. Radem uneori si de tine, dar nu iti face griji. Nu imi pierd prea mult timp cu asta. La tine nu m-as intoarce nici macar cu gandul.

Singurul motiv pentru care mi-am amintit de tine este ca am vazut-o pe cealalta pe Facebook. Isi schimbase statusul din „it’s complicated” in „single”. Doamne-ajuta, poate i-a venit mintea la cap, desi nu parea gasculita.

Iti doresc un singur lucru. Iti doresc sa te indragostesti asa cum m-am indragostit eu de tine, orbeste. Iti doresc sa iubesti pe cineva asa cum te-am iubit eu pe tine, neconditionat. Apoi iti doresc din tot sufletul sa te insele asa cum m-ai inselat tu pe mine, miseleste.

Dragule, scumpule, toate in viata se platesc.

foto prima pagina shutterstock cearta in cuplu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.