Setari Cookie-uri

Cel care te asteapta este cel pe care trebuie sa il iubesti

Uita-te cu atentie la prietenul tau cel mai bun. Nu ti se pare nimic ciudat? Nu cumva seamana cu portretul barbatului ideal? Mai uita-te odata...cu atentie!

In viata fiecarei femei exista un barbat special. Este barbatul acela pe care ea il considera cel mai bun prieten. Este cel caruia ii cere un sfat atunci cand vine vorba de relatii, de iubire, de alti barbati si cateodata chiar de hainele pe care si le alege.

Este barbatul care o tine de mana si cand este fericita si cand este trista fara sa ceara nimic in schimb, doar este acolo asteptand ca ea sa vada dincolo de prietenia lor.

foto: cuplu tinandu-se de mana, shutterstock

Prietenia voastra dureaza de ani de zile. Impartasiti impreuna experiente si poate ati mai scapat cate un sarut printre picaturi de alcool, dar oricat de ciudat vi s-a parut asta nu v-a indepartat si nici nu v-a impins catre o relatie ce avea sa fie intr-un final destinata esecului.

Uita-te un pic inapoi si analizeaza relatia voastra de prietenie. Tu poate ca ai zburat din relatie in relatie, iar el a fost acolo de cate ori aveai sa plangi pe umarul lui. Te-a vazut suferind dupa alti barbati, dupa alte relatii care nu erau pentru tine.

Citește și:

Meritai de fiecare data mai mult, il meritai pe el, dar nu ai vazut asta pentru ca pur si simplu nu era momentul potrivit.

Era omul potrivit la momentul nepotrivit. Dar cum spune o vorba din batrani, "care-o fi sa fie-al tau, nici apa nu-l ia", asa si el este in continuare langa tine, trebuie doar sa vrei sa vezi asta...sa te lasi sa vezi asta.

Da-ti voie sa fii fericita si permite-i omului potrivit sa fie langa tine sub toate formele: prieten, amant, iubit, tata, coleg etc.

Poate ai sa te intrebi de ce este el partenerul ideal pentru tine si de ce trebuie sa il alegi tocmai pe el.

Iata cateva dintre cele mai importante motive:

1. Te cunoaste mai bine decat oricine

Pentru ca este langa tine de ani de zile, iti cunoaste toate dedesubturile, toate defectele, toate calitatile, toate toanele si toate mofturile. Stie cum reactionezi in orice situatie si te iubeste asa si te vrea langa el exact asa cum esti tu.

Citește și:

2. Te vrea langa el cu tot cu trecutul tau

Pentru ca il cunoaste ca pe propria lui palma si pentru ca si el face parte din trecutul tau. Pentru ca trecutul tau este trecutul voastru si face parte din povestea voastra.

3. Are rabdare cu tine

Ca orice femeie, ai nevoie de atentie, afectiune si rabdare, multa rabdare. El ti-a acordat mereu tot ceea ce ai avut nevoie pentru ca tu sa te simti in largul tau de fiecare data cand este langa tine.

4. Te-a vazut in cele mai grele momente

Si te-a iubit si atunci. Si vrea sa te vada in continuare la bine si la rau alaturi de el. Si vrea sa fie acolo pentru tine indiferent ce s-ar intampla in viata ta pentru ca vrea sa faca parte din ea.

5. Iti cunoaste valorile, principiile, slabiciunile si punctele tari...

...si cu toate aceste lucruri, te iubeste neconditionat.

6. Vrea mai mult decat sex de la tine

Si nu cred ca mai ai nevoie de vreo explicatie pentru acest lucru.

Citește și:

foto prima pagina: inima si maini, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.