Setari Cookie-uri

Sindromul esti prea buna pentru mine sau ipocrizia despartirilor

Cea mai mare minciuna spusa in relatiile amoroase

- Esti o femeie minunata, un munte de om dar esti prea buna pentru mine si eu nu mai pot sa continui relatia asta.

Stai, ce? Am bulbucat ochii la dumnealui, la iubitul meu de vreo doi ani, a uimire tampa, sigura ca s-a uitat la Sex and the city si acum imi recita o replica. Stai asa. Cum minunatia mamei ei de treaba vine asta? Cum te desparti de un om pentru ca e prea bun pentru tine? Si daca e prea bun pentru tine, nu incerci sa te ridici la nivelul lui, sa inveti ceva de la el? Cum scoti din viata ta un om pentru ca e prea bun? Prea bun, cum? Creste iarba proaspata unde paseste si nu poti sa bagi masina de tuns iarba in sufragerie? Bun in sensul asta?

Abia atunci cand am ajuns acasa, plansa toata, cu ochii rosii, parul ravasit si o senzatie profunda de greata care pleca din inima, mi-am dat seama. Si m-a pocnit jelania si mai tare, de naivitate si de ciuda. Nu exista „ma despart de tine pentru ca esti prea buna pentru mine”. Asta este premiul de consolare.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.