Setari Cookie-uri

Sunt nou noute! 3 povesti adevarate si superamuzante despre sex

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Roger, roger, fetelor! Noemi pe receptie. V-am povestit saptamana trecuta cinci intamplari absolut savuroase despre sex, adunate de la prieteni buni, una mai senzuala si mai incitanta ca alta. Desigur, rolul sexului este sa incite, sa produca placere si sa apropie oamenii insa atunci cand doi oameni sunt goi si neatenti se pot intampla tot felul de accidente.

In urma cu cativa ani, tabloidele vuiau de povesti despre betivi care au molestat sexual ambulante, instalatori curiosi prinsi cu cucu-n teava, la propriu, sau cartofi care, ptiu drace, intra unde nu ajunge soarele pentru ca, de altfel, este perfect normal, acceptabil si plauzibil sa iti atarni perdeaua de la bucatarie in fundul gol, sa aluneci si sa cazi in gramada de cartofi. Vedeti aici despre ce vorbesc. Daca toate acestea sunt greu de crezut, o sa va povestesc astazi 3 intamplari despre sex complet adevarate, testate pe pielea mea sau adunate de la prietenii.

Citește și:

1. NU baga banana unde nu trebuie!

Toti avem in grupul nostru de prieteni acel cuplu la care te uiti mirata si in urma caruia fluieri a paguba, scuipi in san si dai trei pasi inapoi de teama sa nu se ia ceva de la ei. Pe ai mei sa spunem ca ii cheama Stefania si Florin. Erau aventurosi din fire din aventurile lor erau scoase din bancuri cu prosti, nu din filme porno. Tot ce se putea intampla rau, li se intampla. Erau ca legea lui Murphy cu patru picioare. Sex in cap, sex sub pat, le-au incercat pe toate. De fapt, doar asta faceau ei doi. Incercau sa faca sex-nu nimereau intotdeauna- si se certau.

Intr-o buna zi, dragii si romanticii de ei au reusit, spre mirarea noastra, a tuturor, sa faca sex anal. De fapt, eu banuiesc mai degraba ca a dat Florin pe langa si daca tot a intrat la loc intunecat, a ramas omul pe pozitie. In culmea extazului, mai indoielnic, Stefania parca nu se simte bine si-i mai lipseste ceva. Pe semne o tragea curentul, motiv pentru care l-a rugat pe Florin sa o satisfaca din doua parti. Acum bietul om ce era sa faca? A doua nu-i mai crestea nici daca o uda la radacina, asa ca a pus mana pe ce a gasit omul in bucatarie: o banana.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.