Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Drumul de la inselata la amanta si retur

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Doamne cochete, subsemnata Noemi declar pe proprie raspundere ca sunt o fire anapoda. Am reusit sa conving toti barbatii pe care i-am iubit ca nu ii iubesc si pe toti cei neiubiti ca sunt cei mai iubiti dintre pamanteni. Nu spun ca e reteta succesului in dragoste pentru ca in mod cert nu este dar am fost manata in actiunile mele sucite de orgoliu si am luat fiecare situatie ca pe o provocare paradoxala. Din cauza asta, am ajuns sa gust infidelitatea din toate partile.

Primul barbat pe care l-am inselat era convins si mi-a spus de altfel fix in cuvintele astea ca il iubesc atat de mult incat nu il pot insela. Challenge accepted! L-am inselat cu Leo, care era intotdeauna doar la un telefon distanta si care mi-a pazit fundul o buna perioada de vreme, fie ca eram singura, fie ca nu. Provocarea si fumurile unui barbat sunt partia de sex si norocul altuia. M-am simtit vinovata apoi insa nu pentru ca am fost infidela. In capul meu tanar, oficialul meu si-a cerut-o. Ma simteam vinovata fata de Leo pentru ca stiam ca doar l-am folosit. Si nici macar neaparat pentru sex, ci doar pentru a face o demonstratie de ceea ce mi s-a parut atunci a fi putere.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.