Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Prostia se transmite pe cale sexuala

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Preludiu in litere: pe lumea asta, indiferent de gen, exista oameni mai destepti si oameni mai putin destepti. Aceasta e o constatare.

Cateodata am impresia in mine traieste un barbat mic si libidinos. Sau ca intr-o viata anterioara am fost un barbat mic si libidinos. Genul de barbat mic si libidinos care se lipeste de tine in autobuz si iti vine sa ii dai cu geanta-n cap preventiv, pentru ca sta prea aproape de tine si nu stii ce intentii are.

Prin viata mea au trecut tot soiul de barbati. Unii dintre ei absolut minunati pentru ca da, exista si genul asta de barbati si nu, nu sunt tot porci. Nu ne-a fost sa fie. Altii au fost absolut banali si relatiile dintre noi s-au consumat ca un fel de mancare pe care ti-l pune cineva in fata si-l mananci de foame, nu pentru ca iti place. Altii, putini la numar, vreo doi, vor ajunge in imparatie sigur. A lor va fi, saracutii.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.