Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Aia e, maica! Baietii buni n-are noroc!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Da’ nici soacra nu ma place! Ma rog, nu asta e continuarea da rasa as putea sa rezum urmatoarea veste-poveste, prin care am trecut mai curand decat imi place mie sa recunosc. Se facea ca subsemnata, Noemi, s-a hotarat intr-o zi sa schimbe macazul. Mie imi plac baietii rai, tatuati pe sub camasa, rebeli in timpul liber, carieristi in restul saptamanii.

Cu cat mai inaccesibili, cu atat mai bine. Sunt sigura ca Freud are o solutie pentru inclinatia mea dar n-are a face cand te chinuie un neinteles atat de bine. Eu pe ei, ei pe mine, nu ne iese pasienta. Bun, zic acum niste ani. Ma reprofilez. Am trecut de la baietii rai, rebeli, tatuti la baietii mamei. Au crescut pe langa fusta, imi imaginam eu cum sunt ei niste sensibil, niste romantici, niste fideli si mai ales, niste intregi la cap. Vax albina, brasoave, snoave si inventii! Curat va spun, astora neintarcati dar buni de catanie le lipsesc mai multe pasari din stol decat celorlalti.

Citește și:

Nu stiu de ce mi-am imaginat eu ca un flacau d-asta pazit bine de coana soacra, aparat vartos cu coada de lemn si vindecat cu jeleu de casa cand ii miroase a alta fusta decat aia cu care a crescut poate sa fie om de inteles.

Am cunoscut un baiat bun, flacaul mamei printr-o verisoara. Cred ca toate avem acea verisoara sau prietena cu tic verbal. Ce faci, fata, tot singura esti? Fata da’ iti trece vremea, Noemi! Hai fata sa te cunosti cu Nelu. Bine, fata, zic. Hai sa ma cunosc cu Nelu, pardon.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.