Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul deschizator de drumuri catre orgasm

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Din povestile prietenelor mele, am ajuns la concluzia ca fiecare dintre noi a avut parte la un moment dat un barbat mai barbat decat altii care a schimbat complet experienta sexuala a fiecareia dintre ele. Dintre noi. Pentru Adriana, de exemplu, a fost golanasul local care plimba fetele cu bemveu’ in trei schimburi, ca la fabrica de cuie. Pentru Mihaela, a fost actualul ei sot despre care jura si dupa 7 ani de casnicie ca o duce pe culmile extazului, regulamentar, de doua ori pe saptamana. Minim. Si la cat de fericiti sunt, o cred pe cuvant si pe stralucirea din ochi de fiecare data cand ne povesteste despre el. Pentru Miki a fost o aventura de-o noapte, inceputa in club si terminata pe canapea de doua ori, in pat in cateva randuri si dimineata la dus.

Barbatul care mi-a deschis mie usile placerii a fost si este inca cel mai bine pastrat secret al meu. Nu a fost primul din viata mea. Nu a fost nici ultimul insa cu siguranta si-a lasat amprenta asupra preferintelor mele sexuale si mi-a daruit momente pe care, pana acum, nu le-a egalat nimeni. In felul nostrum disfuntional, aproape ca ne-am iubit, cred. Sau a fost cel mai aproape de iubire din toate hohaiselile de iubiri mimate.

Citește și:

Pana la el, n-am avut niciodata un orgasm. Nu in adevaratul sens al cuvantului. Sigur, eu cu mine singura ma descurcam mai mult decat onorabil insa pana la el, am crezut ca orgasmul se traieste mecanic de la brau in jos, pret de cateva secunde.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.