Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Iubitule, da-te mai incolo din viata mea!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Ioana si Ion Popescu ti-a trimis o cerere de prietenie. Poftim? Amandoi in acelasi timp? Ce-i asta, proba de Facebook sincron? Stiti sigur despre ce vorbesc. Vorbesc despre acele cupluri care se iubesc atat de mult si se cred atat de putin incat au un singur cont de Facebook. Sigur, nu vreau sa dau eu prima cu piatra dar pot sa imi dau cu parerea. Presupun, de exemplu, ca in astfel de cazuri unul dintre parteneri a comis candva un act de infidelitate peste care celalalt nu a trecut niciodata. Presupun ca unul dintre ei este atat de gelos incat simte nevoia sa isi pazeasca partenerul cu parul si parola! Presupun ca nimic bun nu va iesi din astfel de situatii si ca niciunul dintre ei nu este cu adevarat fericit. Mai presupun ca in acest cuplu, zambetele apar mai des in pozele de pe Facebook decat in viata reala pentru ca aici sunt inlocuite de suspiciuni si acuzatii, poate pe drept, poate pe nedrept. Cand am primit cererea de prietenie de care va povesteam mai sus, mi-am amintit de un pasaj al vietii mele despre care nu imi face placere sa vorbesc dar despre care cred ca va poate servi de pilda.

Citește și:

Pe mine ma stiti, gentila, sincera. Pe el nu. Un bo…un personaj. Eu nu functionez fara momentele mele de singuratate. Ii stiti pe acei oameni care nu stiu sa traiasca singuri si sar din relatie in relatie doar ca sa nu fie nevoiti sa petreaca timp doar ei cu ei? Eu sunt exact opusul.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.