Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Fantoma fostei iubite

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Sa cari dupa tine pacatale unei alte relatii in cea actuala este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face. Cu toate astea, trecutul e o parte din noi, suntem suma trecutului nostru si a planurilor de viitor. Privesti in trecut, zic, sa iti aduci aminte cu placere, sa inveti din el si sa nu uiti cine ai fost candva dar nu il lasa sat raga de tine si sa te inhate ca nisipul miscator pentru ca nu mai e cale de intoarcere.

Daca ar fi sa aleg o lectie pe care am invatat-o bine, atunci cu siguranta este sa nu ii fac pe barbatii din prezent sa plateasca pentru retrogradul emotional al celor din trecut. Le dau sansa sa isi lase propriile brazde in mine si fiecare dintre ele e cate o invatatura noua: nu te incurca cu barbati indisponibili emotionali, nu confunda dorinta cu afectiunea, nu acuza fara dovezi, nu dovedi daca nu vrei sa acuzi, nu iti asuma responsabilitatea pentru barbatii-copii. Le-am notat, domnilor, multumesc. Sa fie la voi acolo! Stiu ca teoria o cunostem toti si e usor sa bati din tastaura a “eu pot, eu sunt magician”.

Citește și:

Nu m-am nascut invatata, mi-am dat seama pe parcurs. Cheia a fost sa am mai multa rabdare cu mine si mai putina cu scuzele si improvizatia sentimentala a altora. Insa pana cand ne vom programa sufleteste sa facem asta, ne vom toci nervii, pe ai nostri si pe ai altora. Cred ca e important sa va povestesc sincer care a fost momentul in care am invatat sa nu ii pun pe unii sa faca penitente din cauza altora.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.