Setari Cookie-uri

Tu ai auzit de turismul sexual?

Unul dintre cele mai tabu subiecte legate de sex se refera la turismul sexual. In timp, o data cu dezvoltarea gandirii in ceea ce priveste sexul, tot mai multe persoane aleg sa se bucure de placere alaturi de necunoscuti.

Unul dintre cele mai tabu subiecte legate de sex se refera la turismul sexual. In timp, o data cu dezvoltarea gandirii in ceea ce priveste sexul, tot mai multe persoane aleg sa se bucure de placere alaturi de necunoscuti.

Turismul sexual devine tot mai cautat deoarece nu implica obligatii din partea partenerilor si in partidele de sex iti poti pune in practica aproape orice fantezie erotica, fara a iti fie teama ca partenerul te-ar putea intelege gresit. In astfel de vacante este vorba doar despre sex, distractie si desfranare.

1. De ce sa alegem turismul sexual?

Unele dintre cele mai cunoscute motive pentru care alegem turismul sexual constau in curiozitatea de a face sex cu persoane din culturi diferite si sentimentul de siguranta si intimitate. Majoritatea persoanelor care aleg aceasta metoda de satisfacere sunt de varsta mijlocie, insa nu sunt exceptate nici tinerii adolescenti.

Un alt aspect important in ceea ce priveste acest tip de distractie se refera la satisfacere fara obligatii. Fie ca esti singura si esti in cautarea placerii pe meleaguri necunoscute, fie esti casatorita si vrei o escapada amoroasa fara a fi recunoscuta, calatoriile in interes de dezmat sexual reprezinta cheia erotismului fara limite.

2. Unde putem merge pentru o astfel de distractie?

Numeroase tari au adoptat turismul sexual deoarece nu reprezinta doar un mod de a iti rasplati curiozitatea in materie de sex, ci si o industrie de succes pentru tarile care adopta acest tip de distractie.

Cele mai cautate destinatii pentru turismul sexual sunt Thailanda, Sri Lanka, Republica Dominicana, Brazilia, Insulele Bali, Costa Rica, Olanda, Filipine, Jamaica, Republica Dominicana, Barbados si tarile din Sudul Europei ( Italia, Grecia, Spania).

3. Turismul sexual feminin

Desi este mai putin raspandit decat cel dedicat barbatilor, turismul sexual feminin este foarte bine organizat si, de obicei, se desfasoara cu ajutorul barurilor din locatiile respective. De cele mai multe ori, femeile aleg barbatii de culoare pentru a isi satisface curiozitatea legata de marimea penisului acestora.

In ceea ce priveste modul de plata pentru o partida de sex salbatic, barbatii accepta sa fie recompensati cu orice, de la bani pana la cadouri. Unii dintre ei se bucura doar de placere, fara a avea nevoie de vreo rasplata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.