Setari Cookie-uri

Cum sa te razbuni pe fostul iubit?

Exista situatii in care timpul, rutina, neintelegerea dintre parteneri, gelozia exagerata, neincrederea sau aparitia unei alte femei reusesc sa distruga o relatie aparent solida. Momentul despartirii este cel mai dificil, in special pentru persoanele sensibile sau pentru cele care inca isi mai iubesc partenerul si nu vor sa renunte la el.

Doar asa il poti face sa realizeze cat de mult te-a ranit si cat ai suferit dupa despartire.

1. Si tu poti fi cealalta

Daca te-a parasit pentru o alta femeie, afla ca si tu poti fi considerata cealalta. Continua sa pastrezi o relatie de amicitie cu el si arata-i ca ii poti fi alaturi in momentele dificile din viata lui.

Faptul ca nu te-ai transformat intr-o isterica si continui sa fii un sprijin conteaza foarte mult pentru un barbat. Vor exista situatii in care se va certa cu iubita si va veni la tine, plangandu-se de toate defectele ei si de relatia lor. Tu trebuie sa ii fii alaturi si sa il sustii, sa il asculti si sa il sfatuiesti. Va realiza ce fel de femeie a avut alaturi si va incerca sa te recucereasca.

Atunci este momentul tau sa intri in actiune. Fa-l ca inteleaga ca ai vrea sa va impacati, lasa-l sa o paraseasca pe iubita lui si apoi refuza-l prompt, razbunandu-te astfel pentru suferinta provocata, pentru toate noptile nedormite si lacrimile varsate din cauza lui.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.