Setari Cookie-uri

Cum sa faci un sex oral care sa-l innebuneasca de tot!

Sexul reprezinta unul dintre elementele esentiale ale unei relatii. O data cu trecerea timpului si instalarea rutinei in viata de cuplu, exista numeroase persoane care isi pierd din farmec si ajung sa fie plictisitoare.

Sexul reprezinta unul dintre elementele esentiale ale unei relatii. O data cu trecerea timpului si instalarea rutinei in viata de cuplu, exista numeroase persoane care isi pierd din farmec si ajung sa fie plictisitoare.

Pentru a nu trece prin momente dificile in relatie, trebuie sa stii sa mentii aprinsa flacara pasiunii, sa inveti noi tehnici de a iti satisface partenerul, sa il suprinzi cu diferite lenjerii intime si nopti romantice si sa fii la curent cu toate noutatile in materie de sex.

Desi este considerat de foarte multe femei un „lucru” scarbos, sexul oral este practicat deoarece ofera placere, incredere si apropie partenerii din punct de vedere fizic si sentimental.

Iata cateva tehnici de care trebuie sa tii cont in momentul in care decizi sa iti incanti iubitul cu ajutorul sexului oral:

1. Conteaza foarte mult atitudinea si preludiul

Este foarte important sa ai o atitudine corespunzatoare, sa fii sexy si sa ii arati ca iti place sa il satisfaci prin aceasta metoda. Zambeste, poarta o lenjerie sexy, care sa iti evidentieze formele apetisante ale trupului, intinde-l pe pat, saruta-l usor pe tot corpul incepand cu buzele pana cand ajungi in zona intima.

Sfat: alegeti o pozitie care sa fie convenabila pentru amandoi. Nu trebuie sa obosesti, iar el trebuie sa stea confortabil astfel incat sa se bucura de moment.

2. Foloseste-ti limba

Incepe prin a te juca usor cu penisul in mainile tale pentru a il incita. Foloseste-ti limba si umezeste penisul, plimbandu-te pe intreaga suprafata a jucariei. Cu cat cantitatea de saliva este mai mare, cu atat mai intensa va fi placerea pentru el.

3. Ofera o mana de ajutor...sau chiar doua

In timpul degustarii, conteaza foarte mult sa iti folosesti mainile. De fapt, acestea ar trebui sa reprezinte o continuare a gurii tale. Joaca-te cu penisul, fa-i un masaj, plimband degetele pe la baza acestuia.

4. Murdareste-te


Lubrifiantul poate fi un ajutor de nadejde. Acesta ofera o alunecare mai usoara a mainilor tale si, in acelasi timp, are un gust inviorator si delicios. Pentru mai multa distractie foloseste miere, ciocolata lichida sau frisca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.