Setari Cookie-uri

4 interpretari: Desluseste tainele viselor sexuale

Subconstientul nostru continua sa fie un adevarat mister pentru oamenii de stiinta si, in timp ce ei se lupta sa rezolve aceste mistere, noi ne bucuram de vise umede alaturi de actorii preferati sau chiar si de barbati necunoscuti.

Subconstientul nostru continua sa fie un adevarat mister pentru oamenii de stiinta si, in timp ce ei se lupta sa rezolve aceste mistere, noi ne bucuram de vise umede alaturi de actorii preferati sau chiar si de barbati necunoscuti.

Cum putem deslusi tainele viselor sexuale si ce putem face pentru a scapa de sentimentele si trairile care ne inunda sufletul in momentul in care ne trezim la realitate?

1. Sex salbatic cu seful tau

Admiratia pentru puterea si pozitia sefului tau te poate transforma intr-o adevarata experta sexuala in timpul sexului. Foarte multe femei au astfel de vise dupa ce au o discutie aprinsa cu seful lor sau, din contra, sunt promovate si felicitate pentru efortul pe care il depun la locul de munca.

Astfel, seful violent sau cel prietenos si recunoscator se transforma intr-un amant demn de un actor dintr-un film pentru adulti.

2. Amor cu cel mai bun prieten al iubitului tau

Doar pentru ca ai ajuns pe culmile gloriei datorita amicului iubitului tau nu inseamna ca acest lucru se poate intampla si in viata reala. In realitate nu ai facut nimic rau, nu ti-ai ranit partenerul de viata si nici nu l-ai inselat.

Este vorba doar despre un vis “umed” si relaxant, insa neplacut in momentul in care te trezesti la realitate deoarece sentimentul de vinovatie ajunge sa te apese si sa te faca nesigura pe sentimentele tale.

Trezeste-te la realitate! Este posibil ca prietenul iubitului tau sa aiba cateva calitati care tie iti plac la barbati sau poate ca doar este foarte amabil, amuzant si prietenos.

3. Dragoste cu nabadai alaturi de o ruda apropiata


Ciudat si in acelasi timp incredibil de placut. Conteaza foarte mult sa faci diferenta dintre vis si realitate. Fanteziile sexuale din timpul somnului nu au nicio legatura cu incestul din viata reala.

Exista posibilitatea sa intalnesti anumite persoane care au o personalitate apropiata de cea a rudelor tale sau doar seamana fizic. Data viitoare, inainte de a deveni traumatizata din pricina visului, gandeste-te la toate persoanele cu care ai purtat o conversatie recent si daca iti amintesc de vreun membru al familiei, este cazul sa te linistesti. Este doar un vis si, chiar daca te-a marcat, incearca sa uiti ocupandu-ti timpul cu alte treburi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.