Setari Cookie-uri

Chimia dintre parteneri, un experiment toxic?

Un zambet suav si cateva cuvinte soptite la ureche te fac sa simti ca zbori. Trupul iti este liber, iar fluturii zburda fericiti prin stomac, oferindu-ti senzatii nestiute si necunoscute. Insa o relatie nu are numai parti frumoase. Dragostea este dificila, sufletul iti poate fi distrus in bucati, pe care cu greu reusesti sa le aranjezi la locul lor.

Un zambet suav si cateva cuvinte soptite la ureche te fac sa simti ca zbori. Trupul iti este liber, iar fluturii zburda fericiti prin stomac, oferindu-ti senzatii nestiute si necunoscute. Insa o relatie nu are numai parti frumoase. Dragostea este dificila, sufletul iti poate fi distrus in “bucati”, pe care cu greu reusesti sa le aranjezi la locul lor.

Pe langa dulcegarii si romantism, unele relatii au si partea lor intunecata, plina de pasiune, violenta sau adulter. Povestile de dragoste abunda in nopti nedormite si iubire patimasa, rauri de lacrimi varsate, momente unice petrecute in doi, inimi zdrobite sau posesivitate exagerata.

1. Certuri dureroase sau distractive?

Chiar si certurile ajung sa fie distractive in momentul in care exista dragoste. Oamenii sunt diferiti, iar sentimentele manifestate de acestia se schimba o data cu trecerea timpului. Dragostea se poate transforma intr-o pasiune dezlantuita, moment in care violenta si furia ajung sa tulbure sufletele partenerilor.

Linistea dispare, iar certurile sunt tot mai dese si mai distructive. Este uimitor sa asculti tipetele exagerate si sa vezi gesturile influentate de cuvintele rostite. Partenerii devin, mai degraba, adevarate bombe atomice care distrug totul in jurul lor. Apar scantei, peretii incaperii se agita neincetat, iar podelele incep sa vibreze.

De cele mai multe ori, imediat dupa cearta, cuplurile trec cu vederea astfel de conflicte, in fata cunoscutilor afisand o relatie fericita, fara probleme sau elemente contradictorii.

Exista situatii in care momentele tensionate iau o alta intorsatura, iar certurile obisnuite ajung sa se transforme in violenta excesiva.


2. Merita a doua sansa?

A facut-o o data, o mai poate face si a doua oara.

Despartirile sunt la fel de dese precum certurile, insa impacarile se produc imediat, dragostea fiind superioara tuturor acestor suferinte. Un moment de iubire este egal cu zece momente de singuratate, in care sufletul este zdrobit, transformat in cenusa.

Sentimentele dintre parteneri ajung sa ii readuca impreuna, continuand cu acelasi cerc vicios in care acestia au intrat si pe care nu il pot opri. In plus, exista insecuritatea care ajunge sa iti macine gandirea: “Oare vor mai fi astfel de momente?”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.