Setari Cookie-uri

Sexul in locuri publice, o placere riscanta

Dupa un timp de la inceperea vietii sexuale ajungi sa te plictisesti de comodul si obisnuitul pat. Chiar daca schimbi partenerul, rutina intervine destul de repede si ai nevoie sa experimentezi, iti doresti cu ardoare alt tip de sex, mai nebun, mai pasional, mai incitant.

Dupa un timp de la inceperea vietii sexuale ajungi sa te plictisesti de comodul si obisnuitul pat. Chiar daca schimbi partenerul, rutina intervine destul de repede si ai nevoie sa experimentezi, iti doresti cu ardoare alt tip de sex, mai nebun, mai pasional, mai incitant.

De ce sa nu incerci sexul in locurile publice? Desi suna usor deplasat, este total diferit de sexul din dormitor, oferindu-ti libertate, adrenalina si senzatii greu de uitat. Cheful de sex vine in momentul in care nici nu te astepti. Scapa de inhibitii si lasa-te purtata de sentimente si dorinta, impunand totusi o limita.

1. Sexul in locuri publice…dar pustii

Cand facem referire la locurile publice, avem in vedere parcurile, restaurantele, mall-urile, cluburile, plajele si alte astfel de puncte. Pentru a face sex in asemenea locuri si a te feri de privirile atintite ale trecatorilor trebuie sa ai in vedere cateva lucruri: evita aglomeratia, asigura-te ca nu mai este nimeni prin zona in afara de voi, locul trebuie sa fie destul de curat (pentru a nu avea surprize neplacute) si, cel mai important, sa ai la tine un prezervativ sau orice alt mijloc de protectie sexuala.

Sexul in locurile publice nu inseamna sex in vazul tuturor. Chiar daca esti dispusa sa experimentezi astfel de placeri duse la extrem, ai nevoie de intimitate si siguranta.

2. Sex din nevoia de varietate

Patul de acasa a ajuns sa devina plictisitor si orice ai face, sexul in pat a fost acaparat de rutina zilnica, transformandu-se intr-o actiune realizata de doi roboti, care executa aceleasi miscari in ritm coordonat. Daca vrei varietate, atunci nu-ti fie teama sa schimbi locul, incercand lucruri noi si incitante.

Alege locuri cat mai ferite de privirile curiosilor pentru ca o partida pasionala de sex sa nu se transforme intr-un esec total.

Placerea sexuala nu trebuie sa fie planificata, ea vine pe moment si trebuie satisfacuta. Renunta la stilul pudic si incearca sa iti multumesti trupul si mintea printr-o partida de sex salbatic. Daca va aflati la o petrecere sau doar sunteti amandoi la o plimbare, incepeti sa va giugiuliti, iar spiritele se incing destul de repede, propune-i sa mergeti intr-un loc mai retras pentru a va putea desfata simturile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.