Setari Cookie-uri

5 pasi pentru placerea sexului tantric

Utilizata in cuplu, tantra este o imbinare armonioasa intre placere si meditatie, care transforma fiecare experienta sexuala intr-un moment unic. Scopul sexului tantric este sa prelungeasca actul propriu-zis si sa stimuleze energia si intimitatea dintre parteneri.

Utilizata in cuplu, tantra este o imbinare armonioasa intre placere si meditatie, care transforma fiecare experienta sexuala intr-un moment unic. Scopul sexului tantric este sa prelungeasca actul propriu-zis si sa stimuleze energia si intimitatea dintre parteneri. Incearca urmatoarele tehnici senzuale de baza, care iti vor revigora viata sexuala.

1. Controleaza-ti emotiile

In principiile sexului tantric nu este prioritara atingerea orgasmului. Conexiunea stranasa dintre corp, minte si spirit are ca scop producerea unor orgasme multiple, mult mai intense. Respiratia, atingerile si imaginatia, au un rol bine determinat in traditia spirituala. Ritmul miscarilor trebuie sa fie cat mai lent. Folositi fiecare moment pentru a va concentra pe deplin unul asupra celulilalt. Va veti bucura la intensitate maxima de placerea sexuala, invatand sa va controlati emotiile.

2. Deschide ochii

Ritualul tantric militeaza pentru recunoasterea si explorarea corpului in totalitate. Asadar, uita de orice complexe si lasa-te admirata in voie de persoana iubita.

Schimba decorul pe placul tau astfel incat sa te simti cat mai relaxata. Creeaza o atmosfera intima cu ajutorul unor lumanari parfumate, alege o muzica ambientala potrivita si lasa-te privita. De asemenea, exploreaza fara jena fiecare coltisor al partenerului si da-i de inteles ca iti place sa il privesti gol. In timp ce faceti dragoste, micile detalii vizuale capata o conotatie deosebita. Senzatiile traite vor stimula intens starea de excitare. In plus, contactul vizual va obliga sa fiti prezenti trup si suflet in timpul actiunii.

3. Tehnica meditatiei

Preludiul clasic imbinat cu tehnica meditatiei transforma placerea sexuala intr-o experienta de neuitat. Meditatia urmareste sa relaxeze corpul, se detensioneze gandurile si muschii incordati, canalizand in mod special atentia partenerilor doar asupra placerii sexuale. Astfel vor disparea toate inhibitiile, lasand loc relaxarii. Prin intermediul gandurilor puteti ajunge la o conexiune sufleteasca speciala, fara sa faceti dragoste. Masajul erotic poate veni in completarea acestei tehnici.

4. Invata cum sa respiri

Tehnica respiratiei este un capitol esential din sexul tantric. Cand resimti cel mai intens placerea erotica, opreste-te pentru cateva secunde si concentreaza-te strict asupra senzatiilor. Relaxeaza-te, respirand profund si amana orgasmul. Priveste-ti partenerul in ochi, transmitandu-i printr-un lombaj non-verbal intentiile tale. Placerea pe care o veti resimti la final va fi dubla, mult mai puternica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.