Setari Cookie-uri

Iubirea in cuplu: Cand e cel mai bine sa spui "Te iubesc"?

"Te iubesc"...simple cuvinte pe care murim de nerabdare sa le auzim. Cat stai sa astepti ca iubitul tau sa iti sopteasca un "Te iubesc", cate nopti pierzi visand la un astfel de moment, cate ore te framanti imaginadu-ti cum rosteste cuvintele?

"Te iubesc"...simple cuvinte pe care murim de nerabdare sa le auzim. Cat stai si astepti ca iubitul tau sa iti sopteasca un "Te iubesc", cate nopti pierzi visand la un astfel de moment, cate ore te framanti imaginadu-ti cum rosteste cuvintele?

Dar ce faci daca esti impreuna cu un partener dificil sau, din contra, tu esti persoana dificila? Mai bine zis...care este cel mai potrivit moment pentru a spune “Te iubesc”?


Te iubesc...dupa o zi

Cum poti sa pierzi o viata intreaga incercand sa il deslusesti pe cel de langa tine, insa ajungi sa il iubesti din prima zi? Iubirea se naste in prima secunda sau se formeaza o data cu trecerea timpului?

Niciodata nu am inteles cum functioneaza dragostea la prima vedere…cum iti poti da seama doar printr-o privire ca el este alesul. Nu stii nimic despre el, nu ii cunosti varsta, defectele, calitatile. O persoana vine cu un bagaj intr-o relatie, bagaj pe care nu il poate lasa la usa, ci din contra: te obliga sa il accepti, sa dormi cu el in pat, sa il aranjezi insa fara a face prea multa dezordine.

Citește și:

Am facut calcule, am adunat secundele, am scazut defectele, am inmultit cu senzatia de fluturi din stomac, am impartit la numarul de relatii…tot imi da cu virgula. Cum poti iubi o persoana pe care nu o cunosti? Nu este mai degraba vorba despre o iubire pur si simplu fizica, fara sentimente, fara responsabilitati, fara…inima?

Te iubesc...dupa cateva luni



Sa presupunem ca ai ajuns sa il cunosti suficient de mult incat sa te simti bine in preajma lui, sa te simti protejata, implinita ca femeie. Noptile se transforma in zile in timp ce tu pierzi timpul visand cu ochii deschisi la momentul in care iti va face declaratia in mod oficial, in timp ce inima o ia la galop.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.