Setari Cookie-uri

Femeile cu mai multi parteneri sexuali sunt... parasute?!

Sexul joaca un rol foarte important in viata noastra. Beneficiile acestuia sunt numeroase, de la relaxare la intinerirea fetei, de la reglarea ciclului menstrual pana la cresterea imunitatii corpului. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca toate aceste beneficii nu se petrec doar datorita orgasmului, ci si datorita emotiilor pe care o persoana le traieste in timpul actului sexual.

Femeile si sexul

O data cu trecerea timpului, femeia isi schimba parerea despre sex: partidele devin tot mai salbatice si mai dese, romantismul este inlocuit cu dorinta sexuala, in pat isi fac simtita prezenta si jucariile sexuale sau tinutele sexy, vorbele murdare sunt la ordinea zilei, iar fanteziile sunt puse in practica.

Partenerii sunt tot mai multi, placerea creste, iar dorinta se transforma intr-o necesitate. Atunci apare intrebarea: femeile devin parasute?

3. “Parasute” din iubire


Women are for friendship, men are for f*cking”, spunea Samantha intr-un episod din Sex and the City. Sexul este o arta si trebuie explorata la maxim. Avem nevoie de momente speciale alaturi de persoane speciale. Si daca inca nu am gasit acea persoana care sa ne dea fiori si cand ne atinge, atunci inseamna ca inca suntem in cautarea sufletului pereche.

Parasute din iubire

Pana atunci, incercam sa trecem prin viata bucurandu-ne pentru ca, la jumatatea vietii, sa ne uitam in spate si sa zambim...pentru ca am avut o viata tumultoasa, am stiut sa ne bucuram si sa profitam din plin de fiecare moment.

Daca barbatul cu numeroase partenere sexuale este considerat un Don Juan upgradat, atunci de ce femeia cu mai multi parteneri este vazuta precum o parasuta? Nu facem nimic altceva in afara de a iubi cu patima si a ne lasa prada pasiunii, sentimentelor si dorintei pentru sex.

Voi ce parere aveti? Esti parasuta pentru ca iti place sexul si ai avut mai multi parteneri? Sau esti doar o femeie normala?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.