Setari Cookie-uri

7 obiceiuri favorite ale barbatului necredincios

Barbatul necredincios incearca sa pozeze intr-un partener de incredere, insa anumite gesturi ii dezvaluie cu usurinta intentiile. O minciuna nu poate fi ascunsa la nesfarsit, de aceea mai devreme sau mai tarziu un barbat infidel isi va arata adevarata fata.

Nu contest ca n-ar mai exista barbati sinceri insa, stiti cum se spune: cine se scuza, se acuza. Daca se disculpa des, fara un motiv anume inseamna ca se simte vinovat pentru ceva.

barbatul necredincios aventura 6. Anuleaza intalnirile

Oricui i se poate intampla ceva neprevazut. Asadar, o data poate fi iertat daca anuleaza intalnirea cu tine in ultima clipa. Insa, daca acest obicei devine un ritual pentru el si mai rau, nici nu-ti raspunde la telefon, fii convinsa ca nu are intentii serioase. Responsabilitatea nu se inscrie in obiceiurile lui.

7. Nu-si face planuri de viitor cu tine

La inceputul unei relatii totul ar trebui sa decurga natural. Nu trebuie sa iti faci planuri marete, insa poti sa pretinzi de la partenerul tau putina seriozitate.

Daca va intalniti deja de cel putin o luna si constati ca pana acum nu stii prea mare lucru despre el, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. De fapt, cum sa-l cunosti daca va intalniti in graba seara, odata pe saptamana. Cand el nu te include in planurile lui de viitor si in fiecare weekend se scuza ca e plecat sau nu iti da niciun semn, e cazul sa iti orientezi atentia spre altcineva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.