Setari Cookie-uri

Totul despre sexul oral: Secretele pozitiei 69

In unele situatii sexul poate fi considerat o adevarata arta. Pe piata au aparut numeroase elemente benefice pentru ambii parteneri: jucariile sexuale, filmele pentru adulti, prezervativele si gelurile speciale. Acum ai de unde alege, conteaza doar sa pui in practica tot ce inveti.

Pentru a nu se instala rutina in cuplu si a te bucura de fiecare data de senzatii tari, diferite si pline de pasiune, trebuie sa experimentezi, sa fii spontana si sa indraznesti.

Pozitia 69 este una dintre cele mai placute pozitii sexuale, oferind placere ambilor parteneri in acelasi timp. Iata cateva tehnici care te vor ajuta sa iti condimentezi viata amoroasa si sa ii oferi partenerului placeri diferite de fiecare data.

2. Relaxare
Unii barbati ejaculeaza destul de repede in timpul practicarii pozitiei 69 din cauza excitatiei maxime si a erotismului ajuns la limite. Conteaza foarte mult sa tii totul sub control prin tehnici simple, insa practice. In momentul in care vezi ca partenerul tau este mult prea “incins”, las-o mai usor, faceti pauze in care doar va sarutati si va mangaiati.
O alta metoda ar fi ca partenerul tau sa inceapa inainte pentru a iti oferi tie mai multa placere si a ajunge amandoi in acelasi timp pe culmile placerii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.