Setari Cookie-uri

Totul despre sexul oral: Secretele pozitiei 69

In unele situatii sexul poate fi considerat o adevarata arta. Pe piata au aparut numeroase elemente benefice pentru ambii parteneri: jucariile sexuale, filmele pentru adulti, prezervativele si gelurile speciale. Acum ai de unde alege, conteaza doar sa pui in practica tot ce inveti.

Pentru a nu se instala rutina in cuplu si a te bucura de fiecare data de senzatii tari, diferite si pline de pasiune, trebuie sa experimentezi, sa fii spontana si sa indraznesti.

Pozitia 69 este una dintre cele mai placute pozitii sexuale, oferind placere ambilor parteneri in acelasi timp. Iata cateva tehnici care te vor ajuta sa iti condimentezi viata amoroasa si sa ii oferi partenerului placeri diferite de fiecare data.

6. Igiena corporala
Inainte de a ii baga capul intre picioarele tale, aminteste-ti sa faci un dus pentru a fi curata. Igiena corporala nu trebuie sa lipseasca niciunui partener, in special in momentul in care te astepti sa primesti sex oral.
Asigura-te ca pielea ta este curata si catifelata. Nu uita sa elimini si parul nedorit din zona intima deoarece este posibil sa nu se simta foarte confortabil cu buzele si limba intre tufisurile tale.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.