Setari Cookie-uri

Logica femeii: De ce esti inca singura?

De ce unele femei au dreptul la fericire, iar altele sunt singure intreaga viata?

De ce unele femei au dreptul la fericire, iar altele sunt singure intreaga viata?

O asemenea intrebare a bantuit chiar si cele mai increzatoare femei. In singuratate, linistea contureaza caractere, provoaca teama si naste idei. “Nu esti singura, ne ai pe noi.”, iti spun prietenii si familia. Dar unde este acel barbat care sa te intregeasca? De ce nu il gasesti? Ce are femeia de langa tine si tu nu ai? De unde atata suferinta? Cum poti avea atatea relatii esuate? De ce s-a ratacit Cupidon in drumul tau?

Logica femeii: De ce esti inca singura?

Daca iti pui astfel de intrebari plangandu-ti de mila si totul se rezuma la marea nedumerire “De ce eu?”, fii sigura ca nu vei primi niciodata un raspuns satisfacator. Dar daca te intrebi avand o stare pozitiva (stiu, stiu, e foarte greu) si vrei sa afli adevarul, atunci ai posibilitatea de a indrepta ceva si a iti gasi partenerul.

Logica femeii: Intrebarile vietii tale



Exista trei mari variante posibile la intrebarea “De ce esti singura?”. Pana la a descoperi aceste variante, trebuie sa inveti sa fii sincera cu tine insati, sa nu iti fie mila de propria persoana si, cel mai important, sa vrei sa afli purul adevar. Singuratatea nu este o stare de fapt, ci o etapa trecatoare a vietii tale.

Logica femeii: De ce esti inca singura?


Logica femeii: De ce esti inca singura?

Esti speriata de o relatia serioasa.

Da, stiu, te plangi intreaga zi ca esti singura si spui ca ai da orice sa ai un partener. Insa, in adancul sufletului tau, iti place atat de mult confortul, libertatea si faptul ca esti singura incat iti este teama sa cauti un barbat.

Iti este teama sa parasesti confortul pe care ti-l ofera singuratatea si te-ai obisnuit intr-o lume a ta. Nu vrei sa fii ranita sau sa iti asumi riscuri. Trebuie sa fii optimista si dispusa sa faci schimbari in viata ta. Aminteste-ti ca o relatie are nevoie de compromisuri pentru a supravietui. Frica de a nu gresi in relatii te tine in loc, te face sa creezi tot felul de scuze sau sa vezi doar defectele unui posibil partener.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.