Setari Cookie-uri

4 relatii tentante dar nepotrivite

Cand te aventurezi intr-o relatie nu iti pui prea multe intrebari. Sau mai bine zis, cand te indragostesti. Daca e bine, daca e rau, ce se va intampla? Cel mai bine te lasi purtata de val si traiesti clipa.

Cand te aventurezi intr-o relatie nu iti pui prea multe intrebari. Sau mai bine zis, cand te indragostesti. Daca e bine, daca e rau, ce se va intampla? Cel mai bine te lasi purtata de val si traiesti clipa.

Totusi, daca intuitia ta iti arunca semnale de alarma serioase, poate ar fi bine sa le iei in calcul. Uite 4 tipuri de relatii nepotrivite, pe care ar trebui sa le ocolesti:

1.Relatia cu un barbat insurat


Doreste-ti aproape un barbat care sa-ti apartina doar tie. Relatia cu un barbat insurat nu-ti va aduce multa fericire. Va trebui sa il imparti pe cel de care esti indragostita cu o alta femeie de care nu se poate desparti atat de usor. Daca mai exista si copii la mijloc, este cu atat mai rau.

Chiar daca te-ai indragostit de el, ar trebui sa renunti cat mai repede la aceasta legatura. Te iubeste cu pasiune si face tot posibilul sa te multumeasca? Oricat s-ar stradui, niciodata nu va fi disponibil atunci cand iti doresti cu adevarat sa fie langa tine. La aniversari, de sarbatori si nu in ultimul rand, nu il vei putea prezenta niciodata parintilor sau prietenilor tai.

4 relatii tentante dar nepotrivite


2. Relatia cu seful tau


La birou petreci mai mult timp decat acasa. Cu toate astea, orele peste program parca nu-ti mai par atat de grele de cand conversatiile dintre tine si seful tau s-au transformat in flirt. Presupunand in cel mai fericit caz ca nu are nici sotie nici iubita, totusi nu spera ca te asteapta o relatie trainica alaturi de el.

In primul rand pregateste-te de reactii dezaprobatoare din partea colegilor de munca. Oricat ati incerca sa ascundeti legatura voastra, nu veti reusi sa pastrati secretul. Apoi, mai trebuie sa iei in calcul inca un lucru importanta. Daca relatia nu va merge, ce se va intampla cu locul tau de munca? Cu siguranta, viata voastra profesionala se va transforma intr-un stres si nimic nu va mai fi la fel.

3. Relatia cu un barbat mai in varsta


Un barbat mai in varsta te seduce cu usurinta. Este experimentat, trecut prin viata si stie cum sa-ti vorbeasca astfel incat sa te prinda in mreje. Altfel spus, el iti va zice exact ceea ce vrei sa auzi fara sa para fals ori oportunist. Poate chiar este sincer si are intentii bune. Dar in timp diferenta de varsta o sa va creeze probleme serioase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.