Setari Cookie-uri

Ia aminte: 5 Lectii de sex de la bunica

Buni mea le stie pe toate.

Buni mea le stie pe toate.

Nu stiu daca v-am spus vreodata, dar bunica mea este o enciclopedie veritabila. Stie tot ce misca, cand misca, pe unde misca si, cel mai important, cat misca. Ii place sa se informeze si, desi nu mai e deloc tinerica, inca raman cu gura cascata cand vorbesc cu ea.

Bunica si sexul: 5 lectii de la bunica

Acum cateva zile am pornit o discutie despre sex. Stiti, in trecut nu vorbeai despre sex, nu pomeneai despre ciocoflender si nici nu te interesai despre pozitii sexuale. Partidele de sex erau ceva de genul femeia statea, barbatul dadea. Asta credeam eu sau poate ca buni e o exceptie pentru ca atunci cand a inceput sa vorbeasca era ca o morisca ce nu se mai opera. Si-mi spunea despre ce sa faci, ce sa nu faci, cum sa o faci, cand sa o faci… lectii de-astea, stiute doar de femeile batrane.

Dar sa incepem cu inceputul: Ce m-a invatat pe mine bunica?

Ia aminte: 5 Lectii de sex de la bunica:


1. Asculta-l si supune-te


Bunica si sexul: 5 lectii de la bunica

Lasa-l pe el sa faca toata treaba, sa se chinuie, sa se strafoce, in timp ce tu dai ochii peste cap de placere. De ce sa transpiri si sa iti dai duhul cand poti sta linistita si astepta sa fii satisfacuta? Da, stiu, vi se pare ca suna a orgoliu feminin. Dar nu suna… Chiar e! Voi credeti ca bunica sarea pe el cand venea de la camp, plin de sudoare si obosit, fara niciun chef de freaca-freaca?

2. Fara alte locuri


Da, stiu ca e tentant sa incercam ce e la moda dar cica nu e asa de dragut cum am vrea sa fie. Si ce loc este mai bun si mai potrivit pentru sex daca nu vaginul? Asa ca nu mai gandi murdar si scapa de perversitate cand vine vorba de sex. Ramai la clasicul vagin pentru ca nicio gaurica nu este mai romantica si mai potrivita decat acesta.

3. Mai rarut ca-i mai dragut

Nu stiu cat de rarut a vrut bunica sa spuna, dar cica e mai frumos daca stam si ducem dorul de sex. Dar cum ii putem face pe barbati sa astepte? Nu mai e ca pe vremuri, sa sape la camp si zi si noapte, sa mearga in armata pentru doi ani de zile. Acum facem si sex prin telefon, deci distanta nu e o problema. Sa le spunem ca ne doare capul? Pai nu, ca daca te zdruncini putin, scapi de durerea de cap.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.