Setari Cookie-uri

Dragoste animalica: Porcul din patul tau

Cat de porc este barbatul tau?

Multe dintre noi (si tu, si tu, si vecina de langa tine si cu siguranta si fosta iubitului tau) am avut neplacerea de a avea o relatie cu un porc. O spun direct, fara a imi fi teama ca voi fi judecata: majoritatea barbatilor sunt niste porci.

Dragoste animalica: Porcul din patul tau

dragoste animalica

Cum recunosti un barbat porcesc? Exista extrem de multe caracteristici care ii dau de gol personalitatea de prost crescut si ii scot la iveala trasaturile animalice:

1. Ii place sa fie sef si se crede “fesian”: Si cand el este sef, nimeni nu mai are niciun cuvant de spus in fata lui. Desi e sarac lipit pamantului, merge la mall, imbracat in trening de parca este gata de un marathon si mananca aripi picante sau infuleca pe nerasuflate un meniu Big Mac.

2. Ragaiala este parte din viata unui porc: Are o relatie foarte speciala cu intestinele si stomacul sau. Stie ca dupa o bere blonda rece merge o ragaiala pe cinste. Si cand incepe simfonia, parca nu se mai termina. Este ca un orgasm de porc… daca tot vorbim de dragoste porcina. Si sa il vezi cat de mandru scoate sunete de privighetoare ragusita, parca ar fi un mic Mozart.

Citește și:

3. Sexul… oh, Doamne. Sa te fereasca Sfantul Orgasm sa faci sex cu un porc. De ce? Pai cum iti explici ca uita de fiecare data sa isi dea ciorapii jos? Sau… si mai grav… se crede un mascul feroce, care stie ce, cum si cat sa isi bage ciocoflenderul in tine.

El este un maestru sexual, care calculeaza la rece fiecare pozitie si cunoaste ceea ce urmeaza. Niciodata inventiv si intotdeauna plictisitor, uita de existenta ta, singurul lucru care conteaza pentru el fiind ca stropitoarea lui vesela sa ude peluza.

sursa foto:

www.shutterstock.com - 22535389

Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.