Setari Cookie-uri

Extaz in pat: harta orgasmica pentru tine si iubitul tau

Orgasmul este destinatia finala dar drumul pana acolo are o savoare speciala!

Sexul face si desface. Ce, cum, unde? Pai, locatia nu mai conteaza foarte mult atata vreme cat drumul pana la destinatia finala este presarat cu erotism, perversiuni si foarte multa pasiune. Placerea calatoriei trebuie savurata din plin, pentru ca odata ajunsi la destinatie o sa retraiti la intensitate maxima fiecare senzatie.

O privire cu subinteles, cateva mangaieri fierbinti si un sarut scurt sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a trezi simturile. Nu mai tine cont de reguli si variaza tehnicile in pat ca sa obtii placerea suprema.

Te provoc sa privesti sexul ca pe o calatorie savuroasa, plina de experimente erotice. Stiu, traseul iti pare cunoscut, dar ce ar fi daca de data asta te-ai abate putin de la regulile clasice? Studiaza harta noastra si apleaza la cateva trucuri picante, si o sa te bucuri dublu cand vei ajunge la orgasm.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Ocoleste

Excita-ti iubitul si dezbraca-l pas cu pas, fara sa te arunci imediat asupra lui. Ademeneste-l sa intre in jocul tau, dar nu-l lasa sa preia controlul. Odata provocat, el va construi imediat un scenariu pervers. Sigur va dori sa treaca de la mangaierile stimulatoare la miscari mult mai intense.

Urmareste-i reactiile dar amana cat poti momentul penetrarii. Intre timp, fii obraznica si foloseste-te de imaginatie pentru a-l tachina. Sarutari, muscaturi si vorbe murdare, toate sunt premise.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.