Setari Cookie-uri

Cele 10 mistere ale vietii de cuplu

O relatie este ca o adevarata aventura. Descopera semnificatia celor 10 taine prezente in viata de cuplu.

Ne indragostim si totul pare minunat la prima vedere dar fluturasii din stomac nu dureaza o vesnicie. O relatie este compusa din mai multi factori care ii influenteaza viitorul. Iata 10 ingrediente esentiale si importanta lor:

1. Sufletul pereche

Cautam jumatatea, acea persoana perfect compatibila, menita sa ne aduca linistea si implinirea. La inceputul relatiei visam, ne facem sperante si emotia descoperirii este tot mai placuta. Compatibilitatea este foarte importanta. Se contureaza la inceput dar se concretizeaza pe parcurs. Sufletul pereche trebuie sa treaca probele timpului. Ceea ce pare frumos astazi, poate deveni nepotrivit maine.

2. Emotia

Este o senzatie speciala. Emotia primei intalniri, a primului sarut, prima noapte de dragoste, marcheaza sentimente puternice si o bucurie imensa. Emotia creeaza o tensiune deosebita in viata de cuplu. Este o stare neasteptata care poate fi placuta, dar poate trada si neplacere.

Citește și:

Stii sa o recunosti in privirea iubitului tau? Nu ezita sa-l privesti in ochi de fiecare data cand impartaseste alaturi de tine o emotie puternica. Bucura-te alaturi de el sau decodeaaza-i minciuna.

emotia in cuplu

3. Comunicarea fara cuvinte

Inspira incredere si compatibilitate. Comunicarea fara cuvinte este eficienta intr-un cuplu stabil, dar si in relatiile aflate la inceput de drum. Flirtul, o privire indrazneata sau anumite gesturi involuntare dezvaluie mai multe decat ne-am dori. Esti sigura ca descifrezi corect limbajul trupului?

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.