Setari Cookie-uri

Mitul lui Fat-Frumos contemporan

A apus vremea printului fermecator din povesti. Fa cunostinta cu Fat-Frumos contemporan, craiul nelinistit din zilele noastre!

Vremea printului fermecator si marinimos a apus de mult. Fat-Frumos cel curajos si inteligent a fost inlocuit de barbatul macho al zilelor noastre. Este priceput in arta amorului. Ca si predecesorul sau, frange inimile domnitelor si se mandreste cu un palmares impresionant de cuceriri.

Fat-Frumos contemporan face o adevarata parada cu bogatiile sale. Bineinteles, nu are nevoie de un cal alb ca sa te impresioneze. Caii putere ai masinii lui si motorul turat la maxim ii anunta indiscutabil sosirea. Doar nu trebuie sa te impresioneze numai pe tine. Mai sunt si alte zane care ii atrag privirile si trebuie sa marcheze aparitie convingatoare. Printul modern se lauda cu trupul musculos lucrat la sala dar sa nu te astepti la acte de vitejie din partea lui. Nu te grabi sa-l asemeni cu eroul din povesti, pentru ca intentiile lui nu sunt deloc pasnice si nevinovate.

Citește și:

Mitul lui Fat Frumos contemporan

Este un maestru al cuvintelor sau cel putin asa ii place sa creada. Cum, a spus vreo doua trei vorbe si inca nu te-a fermecat cu replicile lui? Se poate transforma intr-un adevarat poet, inspirat fiind de frumusetea ta. Asadar, trebuie sa ii asculti cu atentie discursul. Cu siguranta, nu o sa ramai fermecata de vorbele lui dar macar apreciaza-i stradania. Trebuie sa recunosti este un personaj talentat.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.