Setari Cookie-uri

5 Momente de aur intr-o relatie

Iubirea iti da aripi.

"Intr-o relatie adevarata ambii parteneri incearca sa ofere tot ce au ei mai de pret si chiar ajung sa dea mai mult decat au. Nu este vorba despre merite si, cu atat mai putin, despre obligatie. Ceea ce conteaza este sa incerci sa iti faci partenerul cat mai fericit pentru ca fericirea lui se adauga la fericirea ta. Totul sta in mainile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.” spunea Amy Bloom.

Dragostea adevarata este cea care se simte, care nu poate fi exprimata prin cuvinte si care te face sa vezi dincolo de aparente. Esti multumita cu ceea ce ai, nu ceri mai mult de la partener si simti ca nu trebuie sa schimbi nimic. Visul tau a devenit realitate, iubesti esti fericita si te simti implinita.

5 momente de aur intr-o relatie

Sursa foto: Shutterstock

Daca stam sa analizam pas cu pas relatiile observam ca acestea au mai multe momente, unele frumoase, altele nefericite. Dar care sunt adevaratele momente de aur ale unei relatii, acele momente care iti taie rasuflarea?

Citește și:

Primul sarut

Sarutul este primul lucru care pecetluieste relatia dintre o femeie si un barbat. Emotia, atingerea buzelor si fluturii din stomac lucreaza impreuna pentru a crea o amintire care va dainui o viata in sufletul tau. Primul sarut trezeste in tine sentimente de neinchipuit, care nu pot fi descrise in cuvinte. Valuri de caldura iti inunda trupul, iar tu te lasi purtata pe aripi de iubire. Traiesti momentul si, fara teama, te arunci cu totul in iubire.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.