Setari Cookie-uri

Speed dating: Subtextul unei intregi relatii in doar 4 minute

Te-ai gandit vreodata la cum ar arata relatia ta daca ai derula-o rapid cap coada?

Intr-o relatie adevarata ambii parteneri incearca sa ofere tot ce au ei mai de pret si chiar ajung sa dea mai mult decat au. Nu este vorba despre merite si, cu atat mai putin, despre obligatie. Ceea ce conteaza este sa incerci sa iti faci partenerul cat mai fericit pentru ca fericirea lui se adauga la fericirea ta. Totul sta in mainile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.” - Amy Bloom

Foto: Shutterstock.com

Foarte frumoase cuvintele lui Amy Blood. Insa nu intotdeauna este asa. Cum se desfasoara relatia dintre un barbat si o femeie, care sunt gandurile fiecaruia si ce asteptari au unul de la celalalt? Un cuplu (de pe Youtube) s-a gandit sa arate adevarata fata a unei relatii, aceea in care fericirea nu este intotdeauna prezenta. Ei au filmat un mini clip, intitulat Speed Dating, in care prezinta fiecare pas al relatiei:

Citește și:

Pasul 1: Iesirea in oras

Nimeni nu stie unde vrea sa mearga. Tu vrei la cafenea, el vrea la gradina zoologica. Ajungeti sa va contraziceti si sa cautati locuri, irosind astfel 15 minute din viata voastra. Si, colac peste pupaza, fiecare spune de cel putin 5 ori „Si... unde mergem.”

Pasul 2: Primul film

Cine alege filmul? De cele mai multe ori femeia! Pai cum ai putea sa rezisti unui zambet suav si unei priviri inspirate parca din „Puss in boots”? Desfasurarea intalnirii in sala de cinema: popcorn, suc, nachos, intuneric, galagie, o mana pusa pe picior, un sarut furat in timpul reclamei... toate astea pentru ca barbatul sa fie „rasfatat” mai tarziu.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.